MENÜ

Erol Bulut'un takımı Cardiff City yıldız oyuncuyu kadroya katmak istiyor

Erol Bulut'u göreve getiren Cardiff City, transfer çalışmalarına hız verdi. İngiltere Championship'te mücadele eden Galler temsilcisi için yıldız isim gündeme geldi. İşte detaylar...

Erol Bulut'un takımı Cardiff City yıldız oyuncuyu kadroya katmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK takımlarında teknik direktörlük yapan Erol Bulut, İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin başına geçmişti.

Haberin Devamı

Uçak kazasında yaşamını yitiren Emailiano Sala'nın transfer ücreti nedeniyle, transfer yasağı olan Cardiff City, sadece bonservissiz oyuncuları kadrosuna katabiliyor.

Galler temsilcisi için ünlü Gallerli oyuncunun transferi gündeme geldi. Nice'te forma giyen Aaron Ramsey'in, Fransız ekibiyle sözleşmesi sona erdi. Yıldız oyuncu, Cardiff City ile ilgili çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı.

Futbola Cardiff City altyapısında başlayan Ramsey; "Cardiff City büyüdüğüm yer. Futbolda yer almama yardımcı oldukları için onlara sonsuza kadar minnettar kalacağım. Elbette bir gün orada foram giymeyi çok isterim.

Kim bilir ne zaman olur? Bakalım. Benim için şu an en önemli şey ailemle birlikte geçirdiğim zamanın tanıdı çıkarmak ve ileriye dönük doğru kararı vermek" diye konuştu.

Haberin Devamı

Erol Bulutun takımı Cardiff City yıldız oyuncuyu kadroya katmak istiyor

YORUM YAZ