MENÜ

Erol Bulut, dünya yıldızını bonservissiz aldı! Resmen açıklandı

Championship ekiplerinden Cardiff City, Arsenal ve Juventus gibi takımlarda oynayan yıldız futbolcuyu bonservissiz olarak kadrosuna kattı. Arap takımlarından astronomik teklifler alan yıldız, Erol Bulut'un ekibini tercih etti.

Erol Bulut, dünya yıldızını bonservissiz aldı! Resmen açıklandı

Fransız ekibi Nice ile olan sözleşmesi geçen ay sona erdikten sonra serbest oyucu statüsünde olan yıldız futbolcu, 32 yaşında kariyerine başladığı Erol Bulut'un teknik direktörü olduğu Cardiff'e transfer olarak 2 yıllık sözleşmeyi resmen imzaladı.

Haberin Devamı

The Sun, Ramsey'in rüyasını gerçekleştirmek ve memleketinin takımında oynayarak kariyerine son vermek için Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi geri çevirdiğini bildirdi. Ramsey, 2008'de Galler kulübünden 17 yaşında Arsenal'e katıldı.

'BÜYÜK BİR KARİYERİ VAR'

Teknik direktör Erol Bulut transfer hakkında, "Bugün büyük bir gün. Aaron kariyerine burada başlamıştı ve bizi ileriye götürmek için döndü. Aaron'un büyük bir kariyeri var. Premier Lig, İtalya, Fransa ve şimdi eve döndü. Umarım bu yıl bizim için çok iyi geçer ve umarız hayallerimizi gerçekleştiririz." dedi.

Erol Bulut, dünya yıldızını bonservissiz aldı Resmen açıklandı

'GERİ DÖNMEK İNANILMAZ!'

BBC Sport'a göre Ramsey, transferle ilgili şunları söyledi: "Nihayet buraya geri dönmek inanılmaz bir duygu. Her zaman bir gün geri döneceğimi düşünmüştüm ve şimdi bunu yapmak için mükemmel bir zaman. Ailemi ve tanıdık yüzleri görmek harika, bu yüzden şimdi geri döndüğüm için çok mutluyum. Geçen yıl burayı çok özledim, bu yüzden onların etrafında olmak benim için önemliydi.

Haberin Devamı

"Açıkçası ben bir Cardiff City taraftarıyım ve uzakta olduğumdan bu yana geçen yıllar boyunca onları izlerken, Premier Lig'de olmak ve Cardiff'i büyük sahnede temsil etmek gibi hayalim vardı. Bazı puan kayıpları yaşadık, ama bazı büyük zirvelerimiz de oldu. Bu benim hedefim, takım arkadaşlarıma ve bu kulübü tekrar zirveye çıkarmak için yardım etmek istiyorum.

Erol Bulut, dünya yıldızını bonservissiz aldı Resmen açıklandı

'BUNDAN DAHA İYİ BİR DUYGU OLAMAZ'

"Geçmişte birçok kez söyledim. Cardiff'e, taraftarlara, ben burada genç bir çocukken kulüpte bulunan herkese çok şey borçluyum. Şimdi başladığım yere geri döndüm. Bu takımın bir parçası olmak mükemmel. Umarım istediğimiz hedeflere ulaşacağız ve bundan daha iyi bir duygu olamaz."

Ramsey, bir dünya yıldızı olduğu dönemdeki futbolunu oynayarak Cardiff'in Premier Lig'e dönmesine yardımcı olmaya çalışacak. Galli yıldızın, Erol Bulut'un planlarında önemli bir yer tutması bekleniyor. 

Erol Bulut, dünya yıldızını bonservissiz aldı Resmen açıklandı

YORUM YAZ