MENÜ

Erik ten Hag'dan Jadon Sancho itirafı! Manchester United'da kaos bitmiyor...

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, kiralık olarak Borussia Dortmund'a geri dönen Jadon Sancho hakkında net konuştu.

Erik ten Hag'dan Jadon Sancho itirafı! Manchester United'da kaos bitmiyor...

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Jadon Sancho'nun ayrılmasının ardından ilk kez konuştu. Hollandalı menajer, Borussia Dortmund'dan 85 milyon euro'ya transfer edildikten sonra bir türlü bekleneni veremeyen ve geçtiğimiz günlerde eski kulübüne kiralık olarak geri dönen İngiliz futbolcunun disiplinsizliğine vurgu yaptı.

Haberin Devamı

"SORUNLAR VARDI"

Erik ten Hag kulüpten ayrılan İngiliz kanat oyuncusu hakkında kulüp televizyonuna verdiği demeçte,"Jadon Sancho imzaladıktan sonra da sorunlar vardı. Başından sonuna kadar sorun yaşadık ve Manchester United'da geçirdiği sürede başarılı olamadı" ifadelerini kullandı. Hollandalı menajer sözlerine şöyle devam etti: Eğer performans istiyorsanız, aç oyunculara ihtiyacınız var. Kupalar için savaşmaya, bu kulüp için savaşmaya ve bunu takım içinde yapmaya aç oyunculara ve kişiliğe ihtiyacımız olduğunu zaten söylemiştim. Bu disiplinle ilgili değil, bu normal bir davranış. Mesele tamamen bundan ibaret."

YORUM YAZ