MENÜ

Erik ten Hag'dan Altay Bayındır açıklaması! 'Andre Onana gidince...'

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Afrika Uluslar Kupası'nın başlamasına kısa bir süre kala Andre Onana ve Altay Bayındır sorusunu yanıtladı.

Erik ten Hag'dan Altay Bayındır açıklaması! 'Andre Onana gidince...'

Arda Güler'in Real Madrid ile ilk resmî maçına çıkmasının ardından gözler bu kez A Millî Takım'ın bir başka yıldızı kaleci Altay Bayındır'a çevrildi. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan 25 yaşındaki file bekçisi, Kırmızı Şeytanlar ile henüz ilk resmî maçına çıkamadı.

Haberin Devamı

Afrika Uluslar Kupası'nı bekliyor

Altay Bayındır, Manchester United'ın as kalecisi Andre Onana'nın yerini alabilmek için Afrika Uluslar Kupası'nı bekliyor. 14 Ocak'ta başlayacak turnuvada Kamerun Millî Takımı'nın kalesini korutacak olan Onana, United'dan ayrılacak ve turnuva için Fildişi Sahili'ne gidecek. İngiliz basınında yer alan haberlerde Andre Onana'nın hem bu akşam FA Cup'ta oynanacan Wigan Athletic maçında, hem de hafta sonu Premier Lig'de oynanacak Tottenham Hotspur mücadelesinde kaleyi koruyacağı ve ardından takımdan ayrılacağı bildirildi.

Erik ten Hagdan Altay Bayındır açıklaması Andre Onana gidince...

Erik ten Hag'dan açıklama!

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Wigan Athletic ile oynanacak FA Cup maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin kaleci Andre Onana'nın son durumunu sorması üzerine Hollandalı hoca, "Andre bir noktada Afrika Kupası'na gidecek. Biz çok rahatız ve mutluyuz çünkü çok iyi bir kaleci grubu kurduk. Her iki ismi de güveniyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Altay Bayındır'a da güvendiğini vurgulayan Ten Hag, "Her iki kaleci de en üst seviyede ve tecrübeli isimler. Bu yüzden yeterince iyi durumdayız. 3 kaleci arasında da rekabet var. Bu nedenle Andre gittiğinde yerini dolduracak iyi oyunculara sahibiz" yorumunu yaptı.

Erik ten Hagdan Altay Bayındır açıklaması Andre Onana gidince...

Altay Bayındır hangi maçlarda oynayacak?

Millî kaleci, Onana'nın Tottenham maçının ardından Afrika Uluslar Kupası'na katılması halinde en az 3 maçta Manchester United kalesine geçecek. Altay Bayındır, İngiltere Premier Lig'de oynanacak Wolverhampton, West Ham United ve Aston Villa maçlarında kaleyi koruyacak.

Erik ten Hagdan Altay Bayındır açıklaması Andre Onana gidince...

YORUM YAZ