MENÜ

Eric Bailly'nin yeni takımı belli oldu! Beşiktaş sözleşmesini feshetmişti

Süper Lig devi Beşiktaş, Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesinin feshedildiğini açıklamıştı. Yıldız stoperin yeni takımı da belli oldu.

Eric Bailly'nin yeni takımı belli oldu! Beşiktaş sözleşmesini feshetmişti

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolcularda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon başında transfer edilen Eric Bailly'nin sözleşmesi resmen feshedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol takımları Koordinatörü Samet Aybaba dün yaptığı açıklamada kadro dışı kalan futbolcuların gönderilmesi için bazı kararlar aldıklarını açıklamıştı. Aybaba, şu sözleri söylemişti:

Burası Beşiktaş. İsteyen herkesi göndeririz. Buradan herkes gider, ben de dahil. İstemeyen hemen gider. Bu arkadaşların takımdan ayrılmak gibi fikirleri yoktu. Biz de bu arkadaşların böyle fikirleri oluşması için bazı şeyler yaptık, bazı kararlar aldık. Yoksa burada keyifleri iyi. Afrika Kupası'na gittiler, hala keyifleri iyi. Keyifleri iyi olmayan bir grup var, o da Beşiktaş. Aslolan Beşiktaş'tır. Marka değeri en yüksek takımdır. Oyuncu istemiyorsa hemen gider.

BU ARKADAŞLARA MESAJ VERMEK LAZIM

Samet Aybaba kadro dışı kalanlar için ayrıca,  ' yürüyüşlerinde bir sıkıntı var. Tesise girerken biraz böyle külhanbeyi giriyorlar. Biz de sevmiyoruz. Kadro dışı nediri çalışmak lazım. Kadro dışı nedir? Kadroya girmeyen oyuncudur. Bu oyuncular kadroya girmiyor. Birlikte yemek yiyor, antrenman yapıyorlar. Performanslarını yükseltmek için çalışma yapıyoruz. Oyuncular diyor ki 'Bu takımda hiç disiplin yok', 3 senedir bu takımda hiçbir oyuncuya cezai yaptırım uygulanmadı. 'Birbirimize dokunmuyoruz, birlikte hareket etmiyoruz. Soyunma odasında bile bir arada değiliz. Takımın lideri yok.' diyor oyuncular. Bu kadar büyük bir markadan, bu tür sorunların biriktiği bir yerden nasıl başarı bekliyorsunuz. Beşiktaş bu söylediğim şeylerin tamamını kaybetmiş. Bu arkadaşlara bir mesaj vermek lazım değil mi? Ücretler, Beşiktaş'ın o 2 yıl üst üste olduğu zamandaki kadar var' ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Eric Bailly ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş'ın yaptığı açıklama;

Futbol A Takımımızın oyuncusu Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Eric Bailly'ye kariyerinde başarılar dileriz.

Eski takımına döndü

Eric Bailly'nin La Liga ekiplerinden Villarreal'le anlaştığı öğrenildi. Fildişili oyuncu, Manchester United'a 38 milyon Euro'ya imza attığında İspanyol ekibinden Kırmızı Şeytanlar'a transfer olmuştu.

Eric Baillynin yeni takımı belli oldu Beşiktaş sözleşmesini feshetmişti

YORUM YAZ