MENÜ

Ergin Ataman'dan Fatih Terim'e 'hoş geldin' mesajı

Panathinaikos'un basketbol takımının başında yer alan Ergin Ataman, Fatih Terim'in Panathinaikos'un futbol kulübünün başına geçmesine ilişkin ilk açıklamalarını yaparken yakın dostu için 'hoş geldin' mesajını paylaştı.

Ergin Ataman'dan Fatih Terim'e 'hoş geldin' mesajı

Atina'da Türk antrenörlerin heyecanı yaşanıyor. Panathinaikos'un basketbol takımının başına geçtikten sonra yarattığı havayla büyük ilgi gören Ergin Ataman'ın ardından şimdi de Fatih Terim, Panathinaikos'un futbol takımının başına geçerek dikkatleri komşuya çevirmiş durumda. Kariyerlerinin benzer rotalarda ilerleyişinin yanı sıra yakın dost olan ikili, Yunanistan'da Panathinaikos'un başarısı için rol alacaklar. Ergin Ataman'dan da Fatih Terim için ilk mesaj geldi.

Haberin Devamı

Ergin Atamandan Fatih Terime hoş geldin mesajı

BENZER ROTALAR

Fatih Terim, Galatasaray'da büyük başarılara imza attığı sürecin ardından 2000-01 sezonunda İtalya'da Fiorentina'yı çalıştırmıştı. 2001'in yaz aylarında Terim, Milan'a imza atarken Ergin Ataman da başarılı Efes dönemi sonrası Montepaschi Siena ile anlaşarak İtalya'nın yolunu tutmuştu. İkili daha sonra Galatasaray döneminde de birlikte çalıştılar. 2011-13 yılları arasında Fatih Terim'in Galatasaray'daki üçüncü dönemi yaşanırken Ergin Ataman da 2012-17 yılları arasında Galatasaray'ın basketbol takımının başındaydı.

Ergin Atamandan Fatih Terime hoş geldin mesajı

KIZILYILDIZ MAÇI ÖNCESİ 'HOŞ GELDİN' MESAJI

Panathinaikos, Turkish Airlines EuroLeague'in 17. haftasında sahasında Kızılyıldız'ı ağırlayacak. Mücadele öncesi basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, Fatih Terim'in Panathinaikos'un futbol takımının başına geçmesine ilişkin de kısa bir açıklama yaptı. Fatih Terim'e 'hoş geldin' mesajını ileten Ataman, "Fatih Terim, benim yakın bir dostumdur. Ona Atina'ya ve Panathinaikos'a hoş geldin diyorum. Umarım Panathinaikos ile nice başarılara imza atar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Fatih Terim paylaştı... İşte Panathinaikos'taki ilk günü!

Ergin Atamandan Fatih Terime hoş geldin mesajı

YORUM YAZ