MENÜ

Erencan Eren: Futbolcular için sezon öncesi kamp dönemi çok önemli

Bireysel performans antrenörü Erencan Eren, sezon içinde yaşanacak sakatlıkları aza indirmek için sezon öncesinde yapılan hazırlık kamplarının futbolcular için önemli olduğunu söyledi.

Erencan Eren: Futbolcular için sezon öncesi kamp dönemi çok önemli

Son dönemde birçok futbolcu, takım antrenmanlarının yanında bireysel çalışmalara da önem veriyor. Hem performans düzeylerini arttırmak hem de sezon içinde yaşanması muhtemel sakatlıkları daha aza indirmek için birçok sporcu bireysel antrenörlerle ekstra antrenmanlar yapıyor.

Haberin Devamı

Bireysel performans antrenörü Erencan Eren, sezon öncesindeki antrenmanların önemine dikkat çekti. Eren, “Futbolcular için sezon öncesi hazırlık kampı çok önemli. Sezon içinde yaşanabilecek sakatlıkları en aza indirmek, sakatlıksız bir sezon geçirmek isteyen futbolcular sezon öncesi hazırlık kamplarına çok önem veriyorlar. Hem sporcunun bireysel ihtiyaçlarının hem de görev yaptığı mevkiinin futbolcudan istediklerine göre antrenman kurguları yapıyoruz. Bu fark ve ihtiyaçlara göre antrenmanları organize ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BİRÇOK SPORCUYLA ÇALIŞIYOR

Erencan Eren, hem tecrübeli hem de genç birçok futbolcuyla bireysel olarak çalışmalara devam ediyor. Adem Büyük, Erhan Çelenk, Timur Kosovalı gibi tecrübeli futbolcularla çalışan Eren, aynı zamanda Muhammed Gümüşkaya, Mehmet Ali Büyüksayar, Ayberk Karapo, Taha Şahin ve Ege Özkayımoğlu gibi gelecek vaat eden genç sporcuların da bireysel antrenörlüğünü üstleniyor.

YORUM YAZ