MENÜ

Enzo Fernandez'e Chelsea tazminatı

Dünya Kupası'nın yıldızlarından biri olan ve Benfica'nın yıldızı Arjantinli Enzo Fernandez için Chelsea harekete geçmişti. Fernandez'in transferi konusunda anlaşamayan Benfica, yıldız oyuncuya tazminat ödeyeceği bildirildi.

Enzo Fernandez'e Chelsea tazminatı

Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazanmasında büyük pay sahibi olan isimlerden biri olan Enzo Fernandez, bir anda tüm devlerin dikkatini çekmişti. Chelsea'nin, Fernandez yarışında rakiplerini geride bırakarak bir adım öne çıktığı ve oyuncunun kulübü Benfica ile görüşmelere başladığı bildirilmişti...

Haberin Devamı

Portekiz'in önemli spor gazetelerinden Record'un haberine göre Benfica, 2022 Dünya Kupası'nda şampiyon olan Arjantin'in parlayan yıldızlarının başında gelen oyuncusu Enzo Fernandez'e tazminat ödeyecek.

Kırmızı-Beyazlılar'ın, bu parayı ödeyecek olmalarının nedeninin ise Fernandez'in, Chelsea'ye transferine izin vermemesi olduğu bildirildi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Portekiz ekibinden 2 milyon Euro alacağı öğrenildi.

12 milyon Euro'ya aldılar

Benfica'nın bu sezon başında River Plate'ten 12 milyon Euro'ya alınan genç yıldızı ancak büyük bir rakama bırakabileceği konuşuluyor. Gelen haberlere göre Arjantinli futbolcu için istenen bonservis bedeli, yaklaşık 120 milyon Euro değerinde.

YORUM YAZ