MENÜ

Enner Valencia: Daha fazlası olacak!

2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında ev sahibi Katar'ı 2-0 deviren Ekvador'da maçın yıldızı Enner Valencia oldu. Ülkemizde Fenerbahçe forması giyen 33 yaşındaki yıldız gollerine Katar'da devam ederken, zaferi de, " İlk gol tarihi bir gol ve çok sevindim. Bu harika bir takım. Başarıları hak ediyoruz ve daha fazlasının olacağını da biliyoruz" yorumunu yaptı.

Enner Valencia: Daha fazlası olacak!

Futbolseverlerin beklediği gün geldi, çattı... 2022 Dünya Kupası Katar-Ekvador maçıyla resmen başladı. Dev turnuvanın ilk maçına Fenerbahçe'de harika bir performans sergileyen şimdiden 15 gol, 4 asiste ulaşan Enner Valencia damga vurdu.

Haberin Devamı

Katar ağlarını 3'te sarsan ancak VAR incelemesi sonrası golü iptal edilen 33 yaşındaki yıldız, 16 ve 31'de arka arkaya iki kez sahneye çıkarak skoru 2-0'a getirdi. Mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca Katar ilk kez bir açılış maçını kaybeden ev sahibi olarak kayıtlara geçti. Ekvador ise Valencia'nın golleriyle 3 puana uzandı.

Enner Valencia: Daha fazlası olacak

'Ülkemin yüzünü güldürmek mutlu ediyor'

Haberin Devamı

Maçın adamı seçilen Enner Valencia 77'de sakatlanarak oyundan çıksa da son düdüğün ardından oldukça iyi görünüyordu. Galibiyeti değerlendiren tecrübeli oyuncu, "Takımımıza inanıyoruz. Bugün gruptan çıkma adına ilk adımı attık. Bundan sonra neler olacağını göreceğiz. İlk gol tarihi bir gol ve çok sevindim, inkar edemeyeceğim. Beni en mutlu eden şey ülkemin ve takımın yüzünü güldürmek. Her antrenmandan zevk alıyoruz. Her maçtan keyif alıyoruz. Bu harika bir takım. Başarıları hak ediyoruz ve daha fazlasının olacağını da biliyoruz" dedi.

YORUM YAZ