MENÜ

Enes Ünal İspanya'yı sallıyor! Lewandowski'nin peşinde...

La Liga'da bu sezon fırtına gibi esen Enes Ünal, Getafe formasıyla son Cadiz maçında ağları 2 kez salladı. Milli futbolcumuz, ligde 12 gole ulaşarak, krallık yarışında ikinci sıraya yükseldi ve 15 golle zirvede yer alan Robert Lewandowski'nin peşine düştü.

Enes Ünal İspanya'yı sallıyor! Lewandowski'nin peşinde...

İspanya Ligi La Liga'da Getafe'deki üçüncü sezonunu geçiren Enes Ünal, performansıyla herkesi büyülüyor. Son dönemde çok formda olan Enes'in, A Milli Takımımız'ın EURO 2024 Elemeleri'ndeki Ermenistan ve Hırvatistan karşılaşmaları öncesi bu performansı, hepimizi ayrı bir mutlu ediyor. 25 yaşındaki forvetimiz, önceki gün Getafe'nin deplasmanda Cadiz ile 2-2 kaldığı mücadelede tüm gollere penaltıdan imzasını attı. Enes, 90+16'da kazanılan penaltıyı gole çevirerek, karşılaşmanın 2-2 berabere bitmesini sağladı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

La Liga'da bu sezon 12. kez ağları sallayan Milli futbolcumuz, şu an gol krallığı yarışında Osasuna'dan Joselu ile birlikte ikinci sırayı paylaşıyor. Zirvede de 15 golle, Barcelona'dan Robert Lewandowski yer alıyor.

A Milli Takımımız'ın, EURO 2024 elemelerindeki maçları öncesi Milli futbolcumuzun bu performansı, tüm Türkiye'yi çok mutlu ediyor.

Geçen sezon 16 gol attı

Enes ve Joselu'nun hemen arkasından ise 11 golle Real Madrid'den Karim Benzema geliyor. Ligde ayrıca 3 asisti olan tecrübeli oyuncumuz, geçen sezon La Liga'da 16 gol atarak krallık yarışını 5. sırada tamamlamıştı. Bu sezon Kral Kupası'nda 1 gol ve 2 asistle mücadele eden Enes, toplamda kulübü adına şu ana kadar çıktığı 28 maçta, 13 gol ve 5 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Enes Ünal Röportajı

YORUM YAZ