MENÜ

Enes Ünal golü sonrası depremzedeleri unutmadı

İspanya LaLiga'nın 21. haftasında Getafe, sahasında ağırladığı Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kalırken takımına puanı getiren milli oyuncumuz Enes Ünal, golü sonrası depremzedeleri unutmadı.

Enes Ünal golü sonrası depremzedeleri unutmadı

İspanya LaLiga'nın 21. haftasında Getafe, sahasında ağırladığı Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma içinde 10 kişi kalan Getafe'ye puanı getiren kritik golün sahibi Enes Ünal, deprem felaketinden etkilenen Türkiye ve Suriye'yi unutmadı.

Haberin Devamı

LALIGA, TÜRKİYE VE SURİYE İLE BİRLİKTE

LaLiga'da bu hafta oynanan mücadeleler öncesinde saygı duruşunda bulunuluyor. Deprem felaketine istinaden bu saygı duruşu paylaşımları da "LaLiga, Türkiye ve Suriye ile birlikte" mesajı ile gerçekleştirilmekte. Yine Getafe - Rayo Vallecano maçı öncesinde de bölge için saygı duruşunda bulunuldu ve sonra ortak bir destek fotoğrafı verildi. 

Enes Ünal golü sonrası depremzedeleri unutmadı

Maç yayınlarında Türkiye ve Suriye bayraklarına yer verilirken LaLiga, depremden öncelikli etkilenen iki bölgeye destek amacıyla bir de bağış kampanyası yürütmekte.

GETAFE'DEN DESTEK TİŞÖRTÜ

LaLiga'nın 21. haftasında Getafe'nin Rayo Vallecano'yu ağırladığı maça ev sahibi ekip, 'Solidaridad Turquia & Siria' ifadesiyle dayanışmayı ifade eden bir tişört giyerek çıktı.

Haberin Devamı

Enes Ünal golü sonrası depremzedeleri unutmadı

Milli oyuncumuz Enes Ünal'ın formasını giydiği Getafe, maç öncesinde bölgeye yönelik desteğini bu tişörtler ile gösterdi.

ENES ÜNAL'IN GOLÜ PUANI GETİRDİ

Getafe, Rayo Vallecano karşısında 38. dakikada Mauro Arambarri'nin kendi kalesine attığı golle geri düşmüştü. 51. dakikada Borja Mayoral ile bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Getafe, 54. dakikada da Carlos Alena'nın çift sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kalması sonucunda bir kişi eksik duruma düştü. 77. dakikada milli oyuncumuz Enes Ünal, attığı golle takımına beraberliği getirdi. Konuk ekip, 87. dakikada Raul de Tomas ile penaltı vuruşundan faydalanamayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.

Enes Ünal golü sonrası depremzedeleri unutmadı

GOL SONRASI DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Karşılaşmada Getafe'ye puanı getiren golü atan Enes Ünal, ülkesini anmayı unutmadı. Golün ardından kenara gelerek bir destek tişörtü alan Ünal, depremzedelere desteğini yinelemiş oldu.

Enes Ünal golü sonrası depremzedeleri unutmadı

Takım arkadaşları ve taraftarların büyük sevinç yaşadığı puanı getiren golü sonrası Enes Ünal, duygusal anlar yaşadı. Karşılaşmanın ardından ise golcü oyuncu, "Kariyerimin en zor maçıydı" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ