MENÜ

Emre Çolak, emeklilik kararından 24 saat sonra vazgeçti

Ailesi ve sevdikleriyle daha fazla vakit geçirmek için futbolu bıraktığını açıklayan Emre Çolak, bu kararından 24 saat sonra vazgeçti. Tecrübeli oyuncu, yaptığı yeni paylaşımla tekrar futbol oynayacağını duyurdu ve kulübü Intercity'ye olan bağlılığının sürdüğünü belirtti.

Emre Çolak, emeklilik kararından 24 saat sonra vazgeçti

Geçtiğimiz aylarda İspanya 3. Lig takımı CF Intercity'e transfer olan ve dün, "Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin" diyerek futbolu bıraktığını açıklayan Emre Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla futbola geri döndüğünü duyurdu.

Haberin Devamı

'ÜLKEMDEKİ TRAJEDİ BENİ ÇOK ENDİŞELENDİRİYOR'

Tecrübeli futbolcu, mesajında, “Ülkemdeki trajedi beni çok endişelendiriyor ancak Intercity'ye olan bağlılığım devam ediyor. Yarından itibaren bir sonraki maçımızı kazanmak için çalışmalara başlayacağım” ifadelerini kullandı.

İSPANYOLLAR ŞAŞIRMIŞTI

Emre Çolak'ın futbolu bırakma kararı İspanyol basınında da şaşkınlığa yol açmıştı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Intercity'e imza attıktan 17 gün sonra futbola veda eden Emre Çolak için, "Ocak ayında imza attı, ilk maçında 30 dakika sahada kaldı ve emekli olduğunu açıkladı" manşeti atmıştı.

'FUTBOLU BIRAKACAK GİBİ DURMUYORDU'

Haberde Emre Çolak'ın Intercity'nin dün Athletic Bilbao ile oynadığı maçın 30 dakikasında görev aldığı ve mücadelenin ardından soyunma odasında galibiyet kutlamalarına katıldığına yer verildi. Takım arkadaşlarıyla ve teknik ekiple galibiyeti kutlayan Emre Çolak'ın gayet mutlu göründüğü belirtilirken, "Saatler sonra futbolu bıraktığını açıklayacak gibi durmuyordu" ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Galatasaray altyapısından yetişen Emre, Sarı Kırmızılılar'da 3 şampiyonluk kupası kaldırdı. Emre, Galatasaray formasıyla ayrıca 3 Ziraat Türkiye Kupası, 3 de Süper Kupa zaferi yaşadı. Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa kapılarını açan solak oyuncu, İspanya'da Deportivo La Coruna formasını giydi.

Suudi Arabistan'da Al Wahda takımında da görev alan deneyimli futbolcu, Türkiye'de ise Fatih Karagümrük, Hatayspor ve Başakşehir ve Göztepe'de oynadı. Emre Çolak kariyerinde 4 kez de A Milli Takım'da top koşturdu.

Emre Çolak, emeklilik kararından 24 saat sonra vazgeçti

YORUM YAZ