MENÜ

Eldiven ve formasını bağışladı! "Koca yürekli adam Livakovic"

Hırvatistan Milli Takımı kalecisi Dominik Livakovic, Dünya Kupası çeyrek finalinde Brezilya’ya karşı giydiği forma ve eldivenleri, depremzedeler için bağışladı.

Eldiven ve formasını bağışladı! "Koca yürekli adam Livakovic"

Türkiye'nin 11 şehrinde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından depremzedeler için dünyanın birçok noktasında bağış ve yardım kampanyaları başlatıldı.

Haberin Devamı

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında sanat ve spor dünyasının önemli isimleri dayanışma içinde olduklarını belirterek bağışlarda bulundu. Onlardan biri de Hırvatistan Milli Takımı'nın kalecisi Dominik Livakoviç oldu.

TURNUVAYI 3. SIRADA BİTİRDİLER

2018 Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan, bu organizasyonda hatırlanacağı üzere yarı finalde Arjantin'e 3-0 yenilmişti.
Daha sonra Fas ile üçüncülük maçına çıkan Hırvatlar sahadan 2-1 galip ayrılarak turnuvayı 3. sırada tamamladı.

LIVAKOVIC PERFORMANSIYLA PARMAK ISIRTTI

Hırvatistan Milli Takımı'nda dikkat çeken isimlerin başında gelen kaleci Dominik Livakovic, Brezilya ile oynadıkları maçta
muazzam bir performans ortaya koymuştu.

BREZİLYA MAÇINDA KALESİNDE DEVLEŞTİ

Haberin Devamı

Livakovic, Brezilya'nın 47, 55, 66 ve 76. dakikalarda geliştirdiği ataklarda kalesinde devleşti. Ayrıca Livakovic, penaltılarda da bir
kurtarış yaparak maçın en değerli oyuncusu seçilmişti. Ayrıca Hırvat kaleci, Japonya ile oynadıkları son 16 turunda da 3 penaltı
kullanmıştı.

FORMA VE ELDİVENLERİ BAĞIŞLADI

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda favori gösterilen Brezilya'yı çeyrek finalde kurtardığı penaltılarla saf dışı bırakan Livakoviç, bu maçta giydiği formayı ve eldivenleri depremzedeler için bağışladı.

Eldiven ve formasını bağışladı Koca yürekli adam Livakovic

BÜYÜKELÇİ DUYURDU

Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran sosyal medya hesabından paylaşım yaparak

"Teşekkürler koca yürekli adam Livakoviç… Hırvat Milli Kaleci Dominik Livakoviç, Dünya Kupası’nda Brezilya’ya karşı yine devleşerek takımını yarı finale çıkardığı formasını ve penaltıları kurtardığı eldivenini geliri depremzedeler için kullanılmak üzere teslim etti." ifadelerini kullandı.

Eldiven ve formasını bağışladı Koca yürekli adam Livakovic

Hırvatistan'ın Dünya Kupası kahramanı: Dominik Livakoviç

 

YORUM YAZ