MENÜ

Eden Hazard'dan flaş karar: Futbolu bıraktı

Real Madrid ile sözleşmesi sona erdikten sonra herhangi bir takıma imza atmayan Eden Hazard, futbolu bıraktığını açıkladı.

Eden Hazard'dan flaş karar: Futbolu bıraktı

Rekor bir bonservis bedeliyle Chelsea'den Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, İspanyol devinde beklenen performansı gösterememişti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon sonu sözleşmesi sona eren Belçikalı yıldız herhangi bir takımla sözleşme imzalamamıştı. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu kendisine ait Instagram hesabından yaptığı açıklamayla aktif futbol yaşantısına son verdiğini duyurdu.

EFSANE KALECİDEN AÇIKLAMA

Eden Hazard yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kendinize doğru zamanda dur demeyi bilmelisiniz. 16 yıllık kariyerimin ve oynadığı 700'den fazla maçın ardından profesyonel futbolculuk kariyerime son verme kararı aldım.

Hayalimi gerçekleştirebildim. Avrupa ve dünya çapında stadyumlarda oynadım. Eğlendim.

Eden Hazarddan flaş karar: Futbolu bıraktı

Kariyerim boyunca harika insanlarla, yöneticilerle, antrenörlerle, takım arkadaşlarıyla tanıştım ve özellikle çalıştığım kulüplere teşekkür etmek istiyorum. Lille, Chelsea ve Real Madrid, ve tabii ki Belçika Milli Takımı'na tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Haberin Devamı

Aileme, arkadaşlarıma, menajerlerime ve iyi ve kötü günde yanımda olan insanlara çok teşekkür ediyorum.

Son olarak bunca yıldır beni takip eden siz hayranlarıma, oynadığım ülkelerin her birinde beni cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Artık sevdiğim şeylerin tadını çıkarma ve yeni deneyimler yaşama zamanı. Yakında saha dışında görüşürüz."

Eden Hazarddan flaş karar: Futbolu bıraktı

YORUM YAZ