MENÜ

Dünyanın en değerli kulübü açıklandı! Zirve değişti

Brand Finance Brandirectory'nin her yıl hazırladığı futbolun en değerli ve en güçlü futbol kulüpleri belli oldu. İşte detaylar...

Dünyanın en değerli kulübü açıklandı! Zirve değişti

Bu yıl son derece başarılı bir sezon geçiren ve Premier Lig geriden gelip bir kez daha şampiyon olan Manchester City bir kulvarda daha başarı elde ederek Real Madrid'i tekrar yaraladı. Guardiola ile beraber çehresini değiştiren kulüp bambaşka bir hale büründü.

Haberin Devamı

Bu sezonu daha çok Arsenal'in gerisinde takip eden ve arkadan gelen Manchester City son haftalara doğru öne geçti. Hem Arsenal'in defalarca tökezlemesi hem de Guardiola'nın yeni sistemi ile art arda galibiyetler alarak ligin sonlarına doğru öne geçip mutlu sona ulaştı.

Dünyanın en değerli kulübü açıklandı Zirve değişti

PREMIER LİG'İ DOMİNE ETTİ

Son beş sezonda dört kere şampiyon olan Manchester City sadece 2019/2020 sezonunda bir kez Liverpool'un gerisinde kalarak ligde ikinci oldu. Premier Lig'de rakiplerine büyük üstünlük sağlayan Manchester ekibi futbolu gidişatını değiştiren ekiplerden olurken oyun kalitesinde çıtayı oldukça üste çıkardı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN DE GEDİKLİSİ

Son üç sezondur Şampiyonlar Ligi'nde iki kere finale kalan Manchester City 2021'de finalinde Chelsea'ye 1-0 ile boyun eğdi. Bununla beraber Geçen sezon da yarı finalde Real Madrid'e elenen Manchester City bu sezon da Real Madrid'i eleyen taraf olurken İstanbul'da oynancak finalde Inter'in rakibi oldu.

Haberin Devamı

Dünyanın en değerli kulübü açıklandı Zirve değişti

DÜNYANIN EN DEĞERLİ FUTBOL KULÜBÜ MARKASI

Brand Finance Brandirectory'nin her yıl hazırladığı futbolun en değerli ve en güçlü futbol markalarının açıkladığı listede bu yıl zirveye yerleşti. Dört yıldır Real Madrid zirvede yer alırken Manchester City eflatun beyazlıları burada da devirerek en değerli futbol kulübü oldu.

MARC BARTRA'YA SÜRPRİZ TALİP

Kazanamadığı tek kupa olan Şampiyonlar Ligi için 10 Haziran'da Inter ile karşılaşacak olan Manchester City, rakibi karşısında mutlak favori.

İlkay Gündoğan'ın Tottenham Hotspur'a Attığı Gol

Dünyanın en değerli kulübü açıklandı Zirve değişti

YORUM YAZ