MENÜ

Dirk Kuyt'a sürpriz talip! Yeni adresini duyurdular

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve gösterdiği performansla taraftarın gönlüne taht kuran Dirk Kuyt, kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor. Son olarak Hollanda temsilcisi ADO Den Haag'ı çalıştıran Kuyt'a sürpriz bir takımın talip çıktığı kaydedildi.

Dirk Kuyt'a sürpriz talip! Yeni adresini duyurdular

2012-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve sarı - lacivertli futbolseverlerin sevgilisi olan Dirk Kuyt, 2018 yılında futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe başlamıştı. Son olarak ülkesinde ADO Den Haag takımının çalıştıran Dirk Kuyt için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

Dirk Kuyt, sarı-lacivertli forma ile 130 maça çıktı. Hollandalı yıldız söz konusu maçlarda 37 kez gol atarken, 28 kez de asist performansı sergiledi. Eski futbolcu, futbolculuk kariyerinde Quick Boys, Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe ve son olarak Quick Boys formaları giydi.

Dirk Kuyta sürpriz talip Yeni adresini duyurdular

SON OLARAK ADO DEN HAAG'DA ÇALIŞTI

Eski Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt'ın teknik direktörlük macerası kısa sürmüştü. 2. Lig temsilcisi ADO Den Haag, 24 Kasım 2022'de Hollandalı teknik adamla yolların ayrıldığını açıklamıştı.

ROSSI KAZANDIRDI!

16 MAÇTA 8 YENİLGİ ALDI

1 Temmuz 2022'de göreve getirilen Dirk Kuyt, toplam 16 maça çıkarken, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.

Dirk Kuyta sürpriz talip Yeni adresini duyurdular

SÜRPRİZ TALİP

Voetbal International'da yer alan habere göre, teknik direktör arayışlarına başlayan Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol, Dirk Kuyt'ı takımın başına getirmek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Haberin detayında Hollandalı çalıştırıcı için henüz net kararın verilmediği ifade edildi. Kuyt'da karar kılınırsa şu anda Alman devi Bayern Münih'te altyapı antrenörü olan Roy Makaay da yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

YOLLAR AYRILDI

Kıbrıs ekibi Apollon Limassol, üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Vladan Milojevic ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

DİKKAT ÇEKEN SÖZLER!

Dirk Kuyta sürpriz talip Yeni adresini duyurdular

YORUM YAZ