MENÜ

Dinamo Kiev'de kötü gidişat devam ediyor! Üst üste 2. mağlubiyet

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden Dinamo Kiev, Ukrayna Premier Ligi'nde Zorya Luhansk ile karşı karşıya geldi. Mircea Lucescu yönetimindeki Dinamo Kiev sahadan 3-2 mağlup ayrılırken, Zorya Luhansk 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla birlikte Kiev ekibi üst üste 2. yenilgisini aldı ve henüz ligde puanla tanışamadı.

Dinamo Kiev'de kötü gidişat devam ediyor! Üst üste 2. mağlubiyet

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden Dinamo Kiev, Ukrayna Premier Ligi'nde Zorya Luhansk ile karşı karşıya geldi. Mircea Lucescu yönetimindeki Dinamo Kiev sahadan 3-2 mağlup ayrılırken, Zorya Luhansk 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Maça etkili başlayan Zorya Luhansk, 8. dakikada Rusyn ve 36. dakikada Myshnov'un golleri ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Dinamo Kiev 50. dakikada Vanat ile farkı 1'e indirse de 70. dakikada Vantukh'un kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi kalan Zorya, 71. dakikada Brazhko'nun golüyle skoru 3-1'e getirdi. 84. dakikada Buyalskiy farkı yeniden 1'e indirse de mağlubiyete engel olamadı.

3 puana hasret

Bu sonuçla birlikte üst üste 2. mağlubiyetini alan Dinamo Kiev, henüz puanla tanışamadı. Oynadığı tüm maçları kazanmayı başaran Zorya ise 9 puanla ligin zirvesinde yer aldı.

YORUM YAZ