MENÜ

Di Maria'dan olay Messi tepkisi! 'Git başka yerde ağla'

Arjantin Milli Takımı'yla 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan futbolculardan birisi olan Angel Di Maria, kaptanı olan Lionel Messi hakkında yapılan bazı yorumlara anında cevap vermekten çekinmiyor. Di Maria, bu seferki cevabında Alman efsaneye sert çıktı. Detaylara göz atalım...

Di Maria'dan olay Messi tepkisi! 'Git başka yerde ağla'

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda zafere ulaşan Arjantin Milli Takımı'nın önemli oyuncularından birisi olan Angel Di Maria, vatandaşı ve kaptanı olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi hakkında yapılan yoruma tepki gösterdi. Di Maria, 2023 Ballon d'Or ödülü hakkında konuşan ve bu ödül Premier Lig'in yıldızının hak ettiğini belirten Alman efsaneye çok net bir yanıt verdi. 

Haberin Devamı

ERKEKLERDE BALLON D'OR LIONEL MESSI'NİN OLMUŞTU!

Merakla beklenen erkeklerde yılın futbolcusu ödülü Lionel Messi'nin oldu. Arjantin ile Dünya Kupası şampiyonluğuna ulaşan Lionel Messi, Ballon d'Or 2023'ün sahibi olurken ödülü şu andaki kulübü Inter Miami'nin sahibi İngiliz efsane David Beckham'dan aldı. Messi'nin isminin açıklandığı anda salondaki herkes kendisini ayakta alkışladı. Arjantinli süperstar, bu ödülü 8. kez elde etti. 

Di Mariadan olay Messi tepkisi Git başka yerde ağla

MARADONA'YA SAYGISINI SUNDU

Ödülü kazanması sonrası yaptığı açıklamada 30 Ekim doğumlu Diego Armando Maradona'ya da saygılarını sunan Lionel Messi, "İyi akşamlar, teşekkürler. Burada, bu ödülü kazandım. Elbette takım arkadaşlarımın önemi çok büyük. Milli takımda çok büyük başarı kazandık. Kylian, tabii ki çok özel bir performans sergiledi. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde. Bugün, burada birçok önemli ismi görüyorum. Birçok başarı kazanmış oyuncular bugün burada. Bu fırsatı bana sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Uzun yıllar futbol oynadım. Kariyerim boyunca çok özel anlar yaşadım. Dünya Kupası, Arjantin Milli Takımı ile çok özeldi. Arjantin'i Dünya Kupası'nda şampiyonluğa taşıdığımız için çok gururluyum. Eşime, çocuklarıma, aileme, beni destekleyen tüm taraftarlara... Bu benim rüyamdı, hayalimdi. Çok uzun yıllar bekledim. Tabii ki Diego Armando Maradona da benim için çok özel. En iyisi... Çok farklı bir yetenek. Doğum günün kutlu olsun Diego" dedi. 

Haberin Devamı

GERD MULLER ÖDÜLÜ ERLING HAALAND'IN

Geçtiğimiz sezon Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ni gol kralı olarak tamamlayan Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland, yılın en iyi golcüsüne verilen Gerd Müller Ödülü'nün sahibi oldu.

Di Mariadan olay Messi tepkisi Git başka yerde ağla

HAALAND'IN KAZANMASI GEREKTİĞİNİ VURGULADI

Benfica’nın Arjantinli yıldızı ve Lionel Messi’nin yakın arkadaşı Angel Di Maria, Messi’nin sekizinci Ballon d'Or zaferini küçümseyen Alman futbolunun efsane ismi Lothar Matthaus’a sert bir mesaj gönderdi. Messi’nin ödülü kazanmasını saçmalık olarak değerlendiren Alman futbol adamı, ödülü Manchester City’nin yıldızı Erling Haaland’ın kazanması gerektiğini vurgulamıştı.

Haberin Devamı

'MESSI'DEN DAHA İYİSİNİ YAPTI!'

Benim için Haaland son on iki ayın en iyi oyuncusu. Manchester City ile büyük şampiyonluklar kazandı ve bu süreçte gol rekorları kırdı. Benim için Haaland'dan başka bir yol yok. Bir Messi hayranı olmama rağmen bu seçim tam bir saçmalık. Messi'nin kazanması hak edilmemiş bir şey. Ama bu Dünya Kupası'nın her şeyden daha önemli olduğunu gösteriyor. Haaland tüm yıl boyunca Messi'den daha iyisini yaptı."

Di Mariadan olay Messi tepkisi Git başka yerde ağla

'GİT BAŞKA YERDE AĞLA!'

Matthaus’un bu yorumlarına cevap vermekte gecikmeyen Di Maria, “Git başka yerde ağla” ifadelerini kullanırken, sözlerine gülme emojisi ekledi. Kendisi de Ballon d'Or ödüllü olan Matthaus, 1990 yılında Almanya ile Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra bu onura layık görülmüştü. Matthaus ayrıca 2020 yılında, ödülü kazanmış en iyi oyunculardan oluşan Ballon d'Or Rüya Takımı'na da dahil edilmişti.

Di Mariadan olay Messi tepkisi Git başka yerde ağla

YORUM YAZ