MENÜ

Dev transfer hamlesi! Fenerbahçe'nin listesindeydi Galatasaray devreye girdi!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmak ve hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, devre arasında 3 futbolcuyla kadrosunu güçlendirdi. Teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek bir ismi kadrosuna katmak isterken İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı ve oyuncuyla Galatasaray'ın da ilgilendiği yazıldı.

Dev transfer hamlesi! Fenerbahçe'nin listesindeydi Galatasaray devreye girdi!

İngiliz basını, Bundesliga'da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız orta saha için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rekabet halinde olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosunda yapılanmaya gitti. Sarı-lacivertliler takviyelerini devre arası transfer döneminde de sürdürürken; Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir'i renklerine bağladı.

Dev transfer hamlesi Fenerbahçenin listesindeydi Galatasaray devreye girdi

Teknik direktör Jorge Jesus'un sezon sonunda sözleşmesi bitmesine karşın, deneyimli çalıştırıcının Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı hala netlik kazanmış değil. Kanarya buna karşın transfer harekatına devam ederken, orta saha bölgesini güçlendirme kararı almıştı.

Sarı-lacivertlilerde gündeme ise Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mahmoud Dahoud'u girmişti. Sarı-siyahlıların sportif direktörü Sebatian Kehl oyuncunun son durumuyla ilgili, "Mahmoud'la çok açık ve dürüst bir şekilde konuştum. Onun sözleşmesini gelecek yaz uzatmayacağımızı ifade ettim." dedi.

Haberin Devamı

6 YILDIR DORTMUND FORMASI GİYİYOR

6 yıldır Dortmund forması giyen Suriye asıllı Alman oyuncu, sözleşmesinin bitmesine 6 aydan az bir süre kaldığı için herhangi bir takımla ön sözleşme imzalama hakkı bulunuyor.

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği bilinirken, İngiliz basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İngiliz basınından Sky'ın haberine göre; Mahmoud Dahoud'la 10 takım birden ilgileniyor.

Dev transfer hamlesi Fenerbahçenin listesindeydi Galatasaray devreye girdi

GALATASARAY DA İSTİYOR

Suriye asıllı Alman oyuncusu isteyen kulüpler arasında Galatasaray da bulunuyor. Haberde Leicester City, Betis, Sevilla, Napoli, Milan, Roma, Arsenal, Fenerbahçe ve Atletico Madrid'in ilgilendiği oyuncu için Galatasaray'ın da devrede olduğu yazıldı.

Dev transfer hamlesi Fenerbahçenin listesindeydi Galatasaray devreye girdi

Bu sezon Alman ekibinde toplamda 7 maça çıkabilen Mahmoud Dahoud, 288 dakika süre alabildi. Sahada kaldığı süre boyunca gol veya asist katkısı ise yapamadı.

YORUM YAZ