MENÜ

Deprem spor camiasını da vurdu!

Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketinde, spor camiasından çok sayıda sporcu hayatını kaybetti... Deprem felaketinde 10. gün geride kalırken bu kayıplara yenileri eklendi.

Deprem spor camiasını da vurdu!

Asrın felaketi olarak tarif edilen, Türkiye'nin 10ilini etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem sonrası spor camiasında da birçok kayıp yaşandı.Deprem felaketinin 10. günü geride bırakılırken enkaz altında yaşayanların çıkması herkese umut verirken, birtarafta da vefat haberleri gelmeye devam etti. Spor camiasında da birçok branşta deprem felaketinde hayatını yitirenlerin arasınaHatayVoleybol Takımı’nın 4sporcusu da eklendi.

Haberin Devamı

Hatay'da 4 voleybolcumuz yaşamını yitirdi

Çok kayıp veren voleybolda son olarak, enkaz çalışmalarından umutlu bekleyiş kötü sonla bitti. Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk,Dilek Mucuk, Ahsen Baş ve İrem Kurtoğlu'nun vefat ettiği açıklandı.

Adıyaman'da Milli boksör vefat etti

Türkiye Boks Federasyonu, gençler kategorisinde Milli sporcu Sena Karakütük'ün hayatını kaybettiğini duyurdu. Milli boksörün depreme Adıyaman'da yakalandığı belirtildi. Türkiye Kürek Federasyonu'ndan bir vefat haberi daha geldi. Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mehmet Kadir Özbilgin'in hayatını kaybettiği ifade edildi. Hentbolda da A Milli Erkek Takımı'nın ilk oyuncularından Metin Muhacir’in ve eşiyle birlikte vefat ettiği duyuruldu.

YORUM YAZ