MENÜ

Dele Alli şoku! Beşiktaş'ın eski yıldızından bir kötü haber daha

Beşiktaş'ın eski yıldızı Dele Alli, Türkiye'den ayrıldıktan sonra Premier Lig'e geri dönmüş ve Everton'a transfer olmuştu. 11 aydır sahalardan uzak kalan İngiliz orta sahadan bir kötü haber daha geldi.

Dele Alli şoku! Beşiktaş'ın eski yıldızından bir kötü haber daha

Beşiktaş'ta bekleneni veremedikten sonra Premier Lig ekibi Everton'a transfer olan Dele Alli, sahalara bir türlü dönemiyor. Everton Teknik Direktörü Sean Dyche, İngiliz orta sahanın tekrar ameliyat olacağını duyurdu. 27 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydiği dönemde kasığından sakatlandığı için geçen mart ayından bu yana sahalardan uzak kalmıştı.

Haberin Devamı

SAHALARA DÖNÜŞ TARİHİ BİLE YOK

Sean Dyche, takımının bu hafta sonu Luton Town ile oynayacağı dördüncü tur FA Cup karşılaşması öncesinde perşembe günü gazetecilere verdiği demeçte, "Dele'nin ameliyat olması gerekiyor. Dönüşü için belirli  bir zaman çizelgesi yok. Bu kasık ameliyatı" ifadelerini kullandı.

Dele Alli şoku Beşiktaşın eski yıldızından bir kötü haber daha

BAĞIMLILIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Eski İngiliz millî oyuncu, ağustos 2023'te The Overlap programında Gary Neville ile duygusal bir röportaj gerçekleştirmiş ve burada uyku haplarına olan bağımlılığı nedeniyle yaz boyunca altı hafta rehabilitasyonda kaldığını açıklamıştı. Dele Alli ayrıca travmatik çocukluğundan , zihinsel sağlığından ve bir gün üst seviye futbola geri döneceğine dair verdiği sözden de bahsetti. Ancak yıldız futbolcu aralık ayında antrenmanlara döndükten sonra sahalara adım atamadı. Dele Alli, yaklaşık 11 aydır maç oynayamıyor.

YORUM YAZ