MENÜ

David Beckham'dan Lionel Messi itirafı! 'Oteline gizlice girdim'

Sezon başı MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olan dünya yıldızı Lionel Messi hakkında flaş bir itiraf geldi. Inter Miami'nin sahibi ve başkanı olan eski futbolcu David Beckham, Arjantinli yıldızın transfer sürecini anlattı.

David Beckham'dan Lionel Messi itirafı! 'Oteline gizlice girdim'

Geride kalan sezon PSG forması giyen süperstar Lionel Messi, sezon sonunda olaylı bir şekilde takımdan ayrıldı. Yaz transfer sezonunda ABD temsilcisi Inter Miami'ye transfer olan Messi hakkında kulüp başkanı David Beckham dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

PSG'DEN AYRILDI

Paris Saint Germain, Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yle yollarını ayırma kararı aldı. Dünyaca ünlü futbolcu yeni sözleşmeye imza atmadı ve Paris Saint Germain, Lionel Messi'ye veda etti.

Ligue 1 devinin resmi hesaplarından, "Teşekkürler Leo" başlıklı mesajda, "Başkentte geçen iki sezonun ardından Messi ile PSG arasındaki yolculuk, 2022-23 sezonunun bitimiyle sona erecek. Kulüp, bir Fransa Süper Kupa ve iki Ligue 1 şampiyonluğu elde eden 7 Altın Top sahibi Messi'ye içtenlikle teşekkür eder" denildi.

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Paris Saint Germain'e şu sözlerle veda etti: "Kulübe, Paris şehrine ve sakinlerine bu iki yıl için teşekkür ederim. Onlara gelecek için en iyisini diliyorum."

Haberin Devamı

David Beckhamdan Lionel Messi itirafı Oteline gizlice girdim

INTER MIAMI İLE ANLAŞTI

PSG'den ayrılma kararı alan Lionel Messi'nin yeni adresi ABD oldu. Dünya yıldızı, MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer oldu.

Lionel Messi yaptığı açıklamada, "Barcelona'ya geri dönmeyeceğim. Inter Miami'ye gideceğim. Futbolu farklı bir şekilde deneyimlemek için ABD ligine gitmenin zamanı gelmişti." ifadelerini kullandı.

İNANILMAZ SKOR KATKISI

Lionel Messi, yeni takımı ile bu sezon toplam 12 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 11 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 5 kez gol pası verdi.

David Beckhamdan Lionel Messi itirafı Oteline gizlice girdim

DAVİD BECKHAM'DAN MESSI İTİRAFI

Kulüp başkanı David Beckham, Lionel Messi'nin Inter Miami'ye transferinin temellerinin, anlaşma yapılmadan dört yıl önce yıldızın babasıyla yapılan gizli bir toplantı sırasında geçen konuşmayı katıldığı bir podcast kanalında anlattı.

David Beckham, "Takımın başında geçtiğim zaman vizyonum her zaman en iyi oyuncuları kadroya katmaktı. Sanırım bir takımın sahibi olarak her zaman en iyi oyuncuları getirmek istersiniz, ancak en iyiyi getirme şansı da vardır, zordur ve her zaman zorludur" dedi.

MESSI SÖZLERİ

Messi'nin transfer olmadan önceki sürecini anlatan Beckham, "Yaklaşık dört yıl önce Messi'nin babasının Barcelona'daki oteline onunla bir toplantı için gizlice girdim ve açıkçası o noktada onu getirmeye hazır değildik ve o da gelmeye hazır değildi. babasına şöyle dedi: 'Oğlunuzu istiyoruz, hazır olduğunda Miami'ye gelmesini istiyoruz, eğer bu mümkünse'"dedi.

Haberin Devamı

Kulübün ortakları hakkında konuşan eski futbolcu, "Görüşmelere devam ettik ve ortaklarım Jorge Mas ve Jose [Mas] ile yaklaşık dört yıl boyunca bunun üzerinde çalıştık" sözlerini kullandı.

David Beckhamdan Lionel Messi itirafı Oteline gizlice girdim

Messi'nin transfer sürecini anlatan David Beckham, "PSG'deyken bir fırsat gördük. Barcelona'ya veya Miami'ye geri dönecekti, ancak sonra birdenbire her şey yoluna girdi." ifadelerini kullandı.

David Beckhamdan Lionel Messi itirafı Oteline gizlice girdim

YORUM YAZ