MENÜ

Dani Alves'e futbol müjdesi

20 Ocak'tan bu yana hapiste olan Dani Alves zor bir süreçten geçiyor. Son olarak Meksika'da UNAM Pumas forması giyen Barcelona efsanesi Dünya Kupası'ndan sonra ağır bir suçlamayla karşılaşmış ve hapse girmişti. Son olarak hapisten gelen bilgiye göre Dani Alves'i sevindirecek bir gelişme yaşandı.

Dani Alves'e futbol müjdesi

Barcelona kentindeki bir diskoda 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Brezilyalı futbolcu için tutuklama kararı verilmişti. Bu kararla adeta şok olan Dani Alves için zorlu süreç başlamıştı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves'in, cinsel saldırı suçlamasıyla Barcelona'da tutuklanmasının ardından, son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.

CEZA EVİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİ

Brains 1 cezaevinde bulununan Alves çok sayıda ortak alanın bulunmasından dolayı güvenlik kaygılarıyla başka cezaevine gitmeyi istemişti. Brains 2 cezaevine nakledilen Alves'in burada psikolog ve doktor dışında avukatıyla da görüşeceği bilgisi verilmişti.

DEĞERLERİNE DEĞER KATTILAR

AÇLIK GREVİNE BAŞLADI

Dani Alves'in 2017'de dünya evine girdiği eşi Joana Sanz boşanmak istiyor ve bu talebini avukatına iletti. 39 yaşındaki futbolcuyu ziyarete gelen Joana Sanz, Alves'i görmek istemişti. Ancak yıldız sağ bek bu görüşmeyi reddetmişti. Bu olayın ardından Sanz boşanma kararı aldı. Haber karşısında şoka uğrayan Alves'in açlık grevine başladığı bildirilmişti.

Haberin Devamı

FUTBOLA GERİ DÖNEBİLİR

Hapiste sık sık ilgi gören ve daha önce de mahkumlara imza dağıtan oyuncu futbola tekrar geri dönme şansı elde etti. İspanya Federasyonu ve İçişleri Bakanlığı ile ortaklaşa cezaevleri arasında düzenlenen Intercentros Penitentiarios Turnuvası çarşamba günü Badajoz'da başlayacağı duyuruldu.

Turnuvaya toplam 33 hapishane katılacak ve henüz tüm kayıtlı hapishanelerin isimleri açıklanmadı. Barselona'nın eteklerinde olan Brians 2'de bulunan Dani Alves'in turnuvada oynayıp tekrar futbola geri dönmesi ihtimaller dahilinde.

Egemen Çidar

YORUM YAZ