MENÜ

Crystal Palace'ta Roy Hodgson ile yollar ayrıldı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, son dönemde alınan kötü sonuçların yanı sıra sağlık sorunları da yaşamış olan menajer Roy Hodgson ile yollar ayrıldı.

Crystal Palace'ta Roy Hodgson ile yollar ayrıldı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ta Roy Hodgson, görevi bıraktı. İngiliz menajer, son dönemde kötü sonuçlar nedeniyle zor bir dönem geçirirken yaşadığı sağlık sorunlarını da göz önünde bulundurarak görevinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Yaptığı açıklamada Hodgson, "Bu kulüp benim için çok özel ve çok şey ifade ediyor. Futbol hayatımda büyük bir rol oynadı. 6 sezon boyunca burada geçirdiğim süreden büyük keyif aldım. Ancak son koşullar göz önüne alındığında kulübün ileriye dönük plan yapmasının şu anda ihtiyatlı bir durum olabileceğinin farkındayım ve bu nedenle kulübün yeni bir teknik direktör ile yoluna devam etmesi adına kenara çekilme kararı aldım" ifadelerini kullandı.

Crystal Palace, Roy Hodgson'ın sağlık sorunlarının ardından hastaneden çıktığını ve durumunun iyi olduğunu belirtti. Takımın bu akşam oynayacağı Everton maçında Paddy McCarthy ve Ray Lewington'ın takıma liderlik edecekleri aktarıldı.

 

Crystal Palaceta Roy Hodgson ile yollar ayrıldı

YORUM YAZ