MENÜ

Cristiano Ronaldo'nun bilinmeyen yönlerini açıkladı! 'Ve daha da önemlisi...'

Manchester United'ın efsane oyuncularından Tim Howard, beraber forma giydiği Cristiano Ronaldo hakkında çok önemli ifadeler kullandı. Efsanevi kaleci, yaptığı açıklamadı Portekizli süperstarın bilinmeyen yönlerini ortaya koydu.

Cristiano Ronaldo'nun bilinmeyen yönlerini açıkladı! 'Ve daha da önemlisi...'

New Jersey doğumlu kaleci, 2003 yılında MetroStars'tan kariyerini değiştiren bir hamleyle Manchester United'a imza atmıştı. Aynı yıl, Ronaldo Sporting CP'den büyük bir anlaşmayla Kırmızı Şeytanlar'ın yolunu tutmuştu. Howard, bu nedenle futbolun gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından birinin yükselişine tanık oldu. Ancak, Ronaldo'nun göz önünde olan birçok özelliğinin yanı sıra bilinmeyen taraflarını gözler önüne serdi. 

Haberin Devamı

Ronaldo hala zirvede! 

Howard, Memphis 901'de kısa bir süre çalıştıktan sonra 2020'de emekli oldu. Şu anda çeşitli uzmanlık rolleri üstlendi ve geçen ay ABD Ulusal Futbol Onur Listesi 2024'e seçildi. Ronaldo ise Al-Nassr ile Suudi Pro Ligi'nde hâlâ iyi bir performans sergiliyor. 38 yaşında antrenmanlarına özenli bir şekilde devam ediyor ve bu durum, 2023 yılını kulüp ve ülke adına dünyanın en golcü oyuncusu olarak bitirmesini sağladı.

Cristiano Ronaldonun bilinmeyen yönlerini açıkladı Ve daha da önemlisi...

"Ve daha da önemlisi..."

USMNT için 121 kez forma giyen eski stoper, Daily Mail'e Ronaldo hakkında şunları söyledi:"Parfüm ve iç çamaşırı reklamlarını, McLaren'ları ve Ferrari'leri, evleri ve yatları görüyorsunuz. Ama Ronaldo, bunlardan çok çok daha fazlası. O, antrenmanda oldukça şakacı bir kişiliğe sahip ve insanları güldürmeyi başarıyor. Ve daha da önemlisi; hiçbir zaman onun kadar iyi çalışan başka bir futbolcuyu kesinlikle göremezsiniz. Bu kadar çalışan ve işine bağlı olan bir insanın inanılmaz derecede büyük ödüller kazanması da sürpriz değil."

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldonun bilinmeyen yönlerini açıkladı Ve daha da önemlisi...

Portekizli süperstarın antrenmanları, Suudi Pro Ligi'ndeki ara vermesine rağmen devam etti, ancak bu süre, 14 Şubat'ta AFC Şampiyonlar Ligi'nde Al-Fayha'ya karşı oynayacağı ilk resmi maçla sona erecek. Ancak bundan önce Lionel Messi ve Inter Miami, 1 Şubat'ta gişe rekorları kıracak olan maçta Ronaldo'nun Al Nassr'ıyla oynayacak.

Cristiano Ronaldonun bilinmeyen yönlerini açıkladı Ve daha da önemlisi...

YORUM YAZ