MENÜ

Cristiano Ronaldo'nun başı dertte: Yaptığı hareket pahalı mal olacak

Suudi Arabistan Pro Ligi'den Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr deplasmanda Al Shabab'a konuk oldu. Portekizli yıldızın, tribünlere yaptığı hareket Suudi Arabistan'da infial yaratırken tecrübeli yıldızın başı derde girdi. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo'nun başı dertte: Yaptığı hareket pahalı mal olacak

Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, 25 Şubat günü Suudi Arabistan Pro Ligi'de deplasmanda Al Shabab ile karşı karşıy geldi. 21. dakikada Portekizli yıldızın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen konuk ekip, ilk yarının son anlarında Yannick Carrasco'nun golüne engel olamadı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'A MI YANIT VERDİ?

İkinci yarının başında Anderson Talisca, Al Nassr'ı bir kez daha öne geçirdi: 2-1. 67. dakikada Al Shabab, Carlos Carvalho'nun golüyle durumu 2-2'ye getirdi. Mücadeleden son sözü 86. dakikada Talisca söyledi: 3-2.

RONALDO'DAN TRİBÜNLERE ŞOK HAREKET

Al Shabab taraftları maç içinde sık sık, Cristiano Ronaldo ile kıyaslanan Lionel Messi'nin lehine tezahüratlarda bulundu. 39 yaşındaki oyuncu tribünlere dönerek elini cinsel organına götürerek hareket yaptı.

Cristiano Ronaldonun başı dertte: Yaptığı hareket pahalı mal olacak

RONALDO'YA ŞOK: CEZA YOLDA

Cristiano Ronaldo, Al Shabab tribünlerine yönelik hareketleri nedeniyle ceza alabilir. Suudi Arabistan Ligi Etik ve Disiplin Komitesi henüz Cristiano Ronaldo'nun hareketleri ve bunların rakip taraftarlara yönelik olup olmadığı konusunda bir karar vermedi ancak soruşturmayı sonuna kadar götürüyor.

Haberin Devamı

Suudi medya kuruluşu Arriyadiyah'ın haberine göre komite, Portekizli yıldızın görüşlerini dinlemek için mahkemeye çıkmasını istiyor. Bu nedenle Portekizli yıldızın, yaptığı hareketlerin nedenlerini açıklamak üzere Komite önüne çıkması gerekecek. CR7, iddialara göre kendisine sürekli Messi'nin adını bağıran rakip taraftarlar tarafından tahrik edildikten sonra elini kulağına ve ardından cinsel organına yakın bölgeye götürdü.

Cristiano Ronaldonun başı dertte: Yaptığı hareket pahalı mal olacak

İKİ MAÇ MEN EDİLEBİLİR

Seyirciye yönelik müstehcen hareketlerde bulunmaktan suçlu bulunursa, en az iki maç men ve para cezasına çarptırılacak. Al Hilal ile şampiyonluk yarışının ortasında olan Al Nassr, önümüzdeki birkaç maç boyunca ondan yoksun olacak. Eğer şimdi ceza alırsa, Perşembe günü Al Hazem ile oynanacak maçı ve ardından 7 Mart'ta Al Raed ile oynanacak maçı kaçıracak.

Messi'yi dinleyen Callender, penaltıyı böyle kurtardı!

Cristiano Ronaldonun başı dertte: Yaptığı hareket pahalı mal olacak

YORUM YAZ