MENÜ

Cristiano Ronaldo, teknik ekip üyesini rezil etti!

Al-Nassr'da dün akşam alınan 1-1'lik sonuçla şampiyonluk ümitleri azalmaya başladı. Alınan sonuçtan mutsuz olan Ronaldo'nun kendisini zorlayan rakip takım hocasına yaptığı hareket çok konuşuldu.

Cristiano Ronaldo, teknik ekip üyesini rezil etti!

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 26. haftasında karşılaşan Al-Nassr evinde Al-Khaalej'i konuk etti. Maçın 4. dakikasında 1-0 geriye düşen Al-Nassr, 17. dakikada Alvora Gonzalez'in kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Mücadelen başka bir gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle bitti.

Haberin Devamı

Attığı golün ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldığını gören Ronaldo, duruma çok öfkelendi.

AL-ITTIHAD AVANTAJLI

Aldığı 1 puanla şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alan Al-Nassr, lider Al-Ittıhad'ın 5 puan gerisinde bulunuyor. Oynayacağı 4 maçı kalan Al-Ittıhad ise şampiyonluk yolunda avantajlı taraf oldu.

SELFİE İSTEDİ, REZİL ETTİ

Alınan sonuçtan mutsuz olduğu görünen Ronaldo maçın ardından çok konuşulacak bir harekete imza attı. Al-Khaleej'de çalışan teknik ekip üyesinin Ronaldo ile selfie çekilmeye çalışması Portekizli yıldız tarafından olumsuz karşılandı.

Tam 5 kez selfie çekmeye çalışan karşı rakip çalışanına Ronaldo dayanamayarak çalışanı sert bir şekilde itti ve herkesin önünde rezil etti.

Skorer

'BÜYÜK OYUNCUNUN OLAYI BUDUR'

YORUM YAZ