Arama

Popüler aramalar

Cris, Gremio ile anlaştı

Galatasaray'ın sezon başı Lyon'dan transfer ettiği ancak geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Cris, ülkesinin takımlarından Gremio ile anlaştı.

Cris, Gremio ile anlaştı

Galatasaray'ın Ujfalusi'nin sakatlığı nedeniyle kısa bir sürede transfer ettiği 35 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Cris, Cim Bom'da bekleneni veremeyince sözleşmesi kendisiyle de anlaşılarak fesh edilmişti.

Brezilyalı oyuncu ise Sarı Kırmızılılar'dan ayrıldıktan sonra çabuk takım buldu ve ülkesinin takımlarından Gremio ile anlaştı. Kişisel facebook sayfasından Galatasaraylılar'a mesaj yollayan Cris, "Aşkı Galatasaray'da öğrendim" derken, Galatasaray ile sözleşmesini dostane bir şekilde karşılıklı anlaşarak feshettiklerini vurguladı.

35 yaşındaki defans oyuncusu Vanderlei Luxemburgo'nun çalıştırdığı yeni takımı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı