MENÜ

Ciro Immobile'yi oğlunun yanında dövdüler! İtalya şokta...

2016 yılından bu yana İtalya Serie A kulübü Lazio'da forma giyen Ciro Immobile, Maurizio Sarri'nin ayrılmasının sebebi olarak gösterildikten sonra saldırıya uğradı. Sözlü ve fiziksel saldırı, yıldız futbolcunun oğlu ve eşinin yanında gerçekleşti. İşte detaylar...

Ciro Immobile'yi oğlunun yanında dövdüler! İtalya şokta...

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Bayern Münih'e elenen Lazio'da teknik direktör Maurizio Sarri, görevinden ayrılmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "S.S. Lazio, Maurizio Sarri'nin A takım baş antrenörlüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kulüp, antrenöre başarıları ve yaptığı işler için teşekkür eder, profesyonel ve insani yaşamında kendisine bol şans diler. Buna bağlı olarak kulüp, teknik rehberliği Giovanni Martusciello'ya emanet etmeye karar verdiğini bildirir" ifadeleri yer almıştı.

Haberin Devamı

PREMIER LİG'DE SKANDAL!

IMMOBİLE'YE FİZİKSEL SALDIRI!

Maurizio Sarri'nin ayrılığının sorumlusu olarak görülen Ciro Immobile'nin saldırıya uğradığı ortaya çıktı. BILD'de yer alan habere göre Lazio'nun santrforu, 4 yaşındaki oğlunun okulunun önünde Lazio taraftarlarınca hem sözlü hem de fiziksel saldırıya uğradı. Immobile'nin eşinin de olaya şahit olduğu bildirildi. Saldırının ardından Immobile'nin, avukatlarına sorumlular hakkında cezai işlem başlatması için talimat verdiği de gelen bilgiler arasında. 

Ciro Immobileyi oğlunun yanında dövdüler İtalya şokta...

AVANTAJI KORUYAMADILAR

Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında evinde Bayern Münih'i 1-0 yenerek çeyrek final için umutlanmıştı. Ancak İtalyan temsilcisi, rövanşta Almanya'da 3-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti. Lazio, İtalya Serie A'da ise 40 puanla 9. sırada bulunuyor. 2016'dan bu yana Lazio'da oynayan Ciro Immobile, bu sezon tüm kulvarlarda toplam 34 maça çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu 34 karşılaşmada 10 gol atıp 1 asist yaptı.

YORUM YAZ