MENÜ

Christoph Daum'dan Ali Koç sözleri: Onun için dua ediyorum

Bir dönem Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran Alman teknik adam Christoph Daum verdiği özel röportajda çarpıcı dikkat çeken ifadeler kullandı. Deneyimli çalıltırıcı Ali Koç, Sergen Yalçın ve Alex de Souza hakkında konuştu. İşte detaylar...

Christoph Daum'dan Ali Koç sözleri: Onun için dua ediyorum

Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle şampiyonluklar yaşayan Christoph Daum, eski öğrencisi Mert Nobre ile geride kalan 30 yılına dair sohbet etti.

Haberin Devamı

Alman çalıştırıcının, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve eski öğrencisi Alex de Souza için söyledikleri dikkatleri çekti.

'ALİ KOÇ İÇİN DUA EDİYORUM'

2003-2006 yılları ile 2009/2010 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran deneyimli teknik adam, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan övgüyle bahsetti:

Christoph Daumdan Ali Koç sözleri: Onun için dua ediyorum

"Ali Koç benim en iyi arkadaşlarımdan biri ve onun Fenerbahçe için neler yaptığını biliyorum. Sık sık eleştiriye maruz kaldı ama o Fenerbahçe ile devam etti. Bence pek çok başkan istifa ederdi. O Fenerbahçe'yi önemsiyor ve onun şampiyon olması için Allah'a dua ediyorum."

'BAGGIO İLE SERGEN AYNIYDI'

1994-1996 yılları ile 2001/2002 sezonunda Beşiktaş'ta görev yapan Daum, o dönem öğrencisi olan Sergen Yalçın'ı dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen İtalyan efsane Roberto Baggio'nun seviyesinde olduğunu ifade etti:

Haberin Devamı

Christoph Daumdan Ali Koç sözleri: Onun için dua ediyorum

"Beşiktaş'ta o dönem dünyanın en iyi oyuncularından biri olan Sergen Yalçın'la çalıştım. O dönem Juventus'tan Roberto Baggio dünyanın en önemli oyuncularından biriydi. Ancak Sergen de aynı potansiyele sahipti. Fakat Sergen kumarla ve atlarla çok ilgileniyordu."

'ALEX'İN TEK AYAĞI...'

Fenerbahçe'e uzun yıllar forma giyen ve Türk futboluna damga vuran Alex için ise; "Alex de Souza'nın tek ayağı takımdaki diğer 20 ayaktan daha fazla hisse sahip. Asla öngöremeyeceğiniz beklenmedik şeyler yapar. Vücudunda genetik bir şeyler var, inanılmaz." ifadelerini kullandı.

Christoph Daumdan Ali Koç sözleri: Onun için dua ediyorum

YORUM YAZ