MENÜ

Chelsea'de özel jet, beş yıldızlı otel dönemi sona eriyor!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de Roman Abramovich'e yönelik yaptırımlar kapsamında harcamalar kısıtlanırken deplasmanlarda eski lüks koşullarının sağlanamayacağı belirtildi.

Chelsea'de özel jet, beş yıldızlı otel dönemi sona eriyor!

Rusya'nın Ukrayna'ya şiddetli saldırısı sonrası İngiltere'de Roman Abramovich'e yönelik uygulanan yaptırımlar Chelsea'nin durumunu da zora soktu. İngiliz ekibinin deplasman seyahatleri için harcama limitinin getirilmesi eski alışkanlıkların ortadan kalkmasına neden olacağa benziyor.

Haberin Devamı

Mirror'ın haberine göre Chelsea oyucuları artık deplasman maçlarına özel jet ile gidemeyebilirler. Nitekim deplasman maçı başına 20.000 sterlinlik harcama limiti, beş yıldızlı otellerde konaklama imkanını da ortadan kaldıracak.

Bir kaynak tarafından Sunday People'a yapılan açıklamada, "Kulübün götürdüğü personel sayısı ve otellerde kalınan oda sayısı ile bu rakam, oyuncuların alışkın olduğu standartları yakalamaya yetmeyecek. Kulüpteki personeller, şaka da olsa Easyjet kullanmaya başlayacaklarını konuşuyorlar" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ