MENÜ

Cengiz Ünder attı, Marsilya kazandı! (ÖZET) Toulouse-Marsilya maç sonucu: 2-3

Fransa Ligue 1'de zirve takipçisi Marsilya, 5 golün çıktığı Toulouse deplasmanından 3-2'lik zaferle ayrıldı. Igor Tudor'un ekibine galibiyeti getiren golleri; Chancel Mbemba, milli yıldızımız Cengiz Ünder ve Nuno Tavares attı. Böylece Mavi-Beyazlılar, lider PSG'yi takip etmeyi sürdürdü.

Cengiz Ünder attı, Marsilya kazandı! (ÖZET) Toulouse-Marsilya maç sonucu: 2-3

Fransa Ligue 1'in 24. haftasında eski Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin başkanlığını yaptığı Toulouse sahasında eski Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un çalıştırdığı Marsilya'yı konuk etti. Tam 5 golün atıldığı karşılaşmada kazanan milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Marsilya oldu. 

Haberin Devamı

Maç golle başladı

Zorlu mücadele adeta golle başladı. Henüz 3. dakikada ev sahibi ekip, Thijs Dallinga'nın golüyle 1-0 öne geçti. Hızlı başlayan ilk yarıdan başka gol sesi çıkmadı.

Cengiz Ünder attı, Marsilya kazandı (ÖZET) Toulouse-Marsilya maç sonucu: 2-3

Cengiz fitili ateşledi

İkinci devrede ise adeta heyecan fırtınası yaşandı. 52'de Chancel Mbemba ağları sarstı, skora eşitliği getirdi. Bu golden sadece 7 dakika sonra milli yıldızımız Cengiz Ünder sahneye çıktı ve Marsilya için galibiyetin fitilini ateşledi: 1-2. 78'de Nuno Tavares skoru 3-1'e taşıdı, mücadelenin sonucunu Ado Onaiu belirledi: 2-3. 

5 puan fark var

Cengiz Ünder bu sezon çıktığı 32. maçta 2 gol, 5 asiste ulaşırken, Marsilya puanını 52'ye yükseltti ve lider PSG'nin 5 puan arkasında haftayı ikinci kapattı. Toulouse ise 32 puanla 11. sırada kaldı. 

Haberin Devamı

Cengiz Ünder'in Marsilya'da İlk Anları

YORUM YAZ