MENÜ

Çaykur Rizespor'dan dev adım!

Spor Toto 1. Lig'de ilk iki yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Rizespor ile Sakaryaspor kozlarını paylaştı. İki takımın kapışmasında kazanan Atmacalar’dı. Yeşil-Mavililer, nefes kesen müsabakada 3 puana uzatmalarda uzandı, 57 puana ulaştı.

Çaykur Rizespor'dan dev adım!

Spor Toto 1.Lig’in 32. haftasında kritik maçta Çaykur Rizespor, Sakaryaspor’u 90+11’de attığı penaltı golüyle 2-1 mağlup etti. Rizespor’un golleri 55. dakikada John Mary ve 90+11 Yannick Bolasie penaltıdan kaydetti. Sakaryaspor’un tek golü ise 52. dakikada Dimitrov’dan geldi. Bu sonuçla 2 maç sonra kazanan Çaykur Rizespor 57 puana yükseldi. Sakaryaspor ise 55 puanda kaldı. Karşılaşma, beklendiği gibi tempolu başladı. Maça daha iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. Çaykur Rizespor’a kıyasla rakip kaleye daha az gelen Sakaryaspor, öne geçmeyi başardı. Dimitrov’un beklenmedik bir anda kaleye vurduğu şut yerden de sekerek ağlara gitti.

Haberin Devamı

Mehmet Akyüz’den hata

Rizespor 3 dakika sonra cevap verdi, maç boyunda aradığı golü 55’te Mary’nin golü ile buldu. Güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı. Maçın son bölümleri nefes kesti. Kullanılan Rizespor kornerinde hakem Mehmet Akyüz topa elle müdahale etti. Hakem VAR’a gitti ve beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Bolasie, 90+10’da takımını öne geçirdi. Mücadelenin 1-1 sona ermesi sonrası, Çaykur Rizespor yenilmeme serisini 8 maça çıkarırken, aynı zamanda galibiyet hasretini 2 maç sonra sonlandırmış oldu.

YORUM YAZ