MENÜ

Carlo Ancelotti'nin gözü üzerinde! Arda Güler, sahaya indi...

Real Madrid yeni sezonun ilk idmanını yaparken, izin hakkını kullanmayan Arda Güler soluğu tesislerde alarak sahaya indi. Real'in sosyal medya hesaplarından yaptığı Carlo Ancelotti-Arda Güler paylaşımı dikkat çekti.

Carlo Ancelotti'nin gözü üzerinde! Arda Güler, sahaya indi...

Avrupa’da bu transfer dönemine damgasını vuran isim Arda Güler. Kıtanın neredeyse tüm devlerinin girişimde bulunduğu Türk futbolunun süper çocuğu için son olarak Barcelona ve Real Madrid kıyasıya bir rekabete girmişti. Barcelona, sportif direktörü Deco’u Türkiye’ye gönderdi. Katalanlar, Ali Koç’la iyi ilişkiler sayesinde 18 yaşındaki yıldızı kadroya katma konusunda son derece emindi. Ancak Real Madrid’in son dakika atağıyla Arda’yı ikna etti.

Haberin Devamı

Carlo Ancelottinin gözü üzerinde Arda Güler, sahaya indi...

HAMİT VE NURİ’DEN SONRA SIRA ARDA GÜLER’DE

İspanya LaLiga ekibi Real Madrid’e 6 yıllık imza atan Arda Güler, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin’den sonra kulüp tarihindeki 3. Türk oyuncu oldu. Daha önce Real Madrid’te şu an ki Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Hamit Altıntop ve Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin de forma giydi. 2011-2012 sezonunda Almanya temsilcisi Bayern Munih’ten Real Madrid’e bedelsiz transfer olan Hamit Altıntop, 12 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti. Aynı sezon Nuri Şahin ise Alman ekibi Borussia Dortmund’tan Real Madrid’e 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Madrid formasıyla 10 maçta görev yapan Nuri Şahin, 1 gol ve 1 asistlik katkı verdi. Öte yandan Hamit Altıntop ve Nuri Şahin, 2011-2012 sezonunu İspanya Kral Kupası şampiyonu olarak tamamladı.

Haberin Devamı

İMZAYI ATTI, FORMAYI GİYDİ!

FLORENTİNO PEREZ: EVİNE HOŞ GELDİN

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'i transfer etmenin mutluluğunu şu sözlerle aktardı:

"Bugün Real Madrid hayaliyle büyüyen birini daha kadromuza katıyoruz. Real Madrid'e hoş geldin Arda Güler. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Arda'yı dünyanın en iyi futbolcularından birisi olarak yetiştiren ailesine şükranlarımı sunuyorum. Evine hoş geldin, Real Madrid'e hoş geldin Arda"

Carlo Ancelottinin gözü üzerinde Arda Güler, sahaya indi...

ARDA GÜLER: HAYATIMIN EN ÖZEL GÜNÜ

Real Madrid'e imza atan Arda Güler, Başkan Florentino Perez'in de katıldığı imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Törene Arda Güler'in ailesi de katıldı.

"Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne gelmemde destek veren aileme ve herkese teşekkür ederim. Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum"

EYÜPSPOR'DAN BÜYÜK JEST!

TATİLİNİ KISA KESTİ

Arda Güler, muhteşem bir törenle kendisini 6 yıllığına Real Madrid’e bağlayan sözleşmeye imza atmıştı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, sezon bittikten sonra Milli göreve giden tüm oyunculara olduğu gibi 18 yaşındaki yıldıza da 17 Temmuz’a kadar izin verdi. Ancak genç yetenek, kulübe tatilini kısa keseceğini bildirdi.

SOLUĞU TESİSLERDE ALDI

Milli gururumuz, önceki akşam kendisi gibi Real Madrid’in yeni transferi olan ve bonservisine 103 milyon Euro ödenen Jude Bellingham ile birlikte akşam yemeği yedi. Arda Güler, dün sabah ise sezonun ilk antrenmanı için soluğu Valdedebas’taki Real Madrid City’de aldı. İspanyol basını, Arda ve Bellingham’ın tesislere en erken gelen isimler olduğunu yazdı.

Carlo Ancelottinin gözü üzerinde Arda Güler, sahaya indi...

Arda Güler, sabah saatlerinde antrenman tesisi Real Madrid City’ye gelen ilk oyunculardan biriydi. Arda’nın araçta arka koltukta oturduğu görüldü.

Haberin Devamı

ÖNCE BİREYSEL ÇALIŞTI

İspanyol devinde sabah saatlerinde Bellingham, Kroos, Brahim, Valverde, Mendy, Ceballos, Vazquez, Vallejo, Odriozola, Fran Garcia ve Lunin sağlık kontrollerinden geçti. İmza atmadan önce muayene olan Arda’nın ise bu sırada bireysel çalışma yaptığı kaydedildi.

Carlo Ancelottinin gözü üzerinde Arda Güler, sahaya indi...

BELLINGHAM İLE YAKIN İLİŞKİ

Milli yıldızımız, akşam antrenmanında ise ilk kez yeni hocası Carlo Ancelotti ve yeni takım arkadaşlarıyla çalışma fırsatı buldu. Arda’nın Bellingham ile kısa sürede kurduğu yakın ilişki dikkat çekti.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Carlo Ancelottinin gözü üzerinde Arda Güler, sahaya indi...

ARDA SAHAYA İNDİ! ANCELOTTI'NİN TAKİBİNDE

Real Madrid'in sosyal medya hesaplarından yapılan Carlo Ancelotti-Arda Güler paylaşımı ise dikkat çekti. İtalyan futbol adamının gözünün Arda Güler'in üzerinde olduğu bu paylaşım etkileşim yağmuruna tutuldu.

Carlo Ancelottinin gözü üzerinde Arda Güler, sahaya indi...

REAL MADRID MAÇ PROGRAMI

İspanyol devi ABD'de 24 Temmuz Pazartesi günü ilk olarak Milan ile karşılaşacak. Bu maçtan üç gün sonra 27 Temmuz'da ise rakip Manchester United olacak. 29 Temmuz'da Barcelona ile mücadele edecek olan Real Madrid son olarak Juventus ile karşı karşıya gelecek ve ABD kampını tamamlayacak. Arda Güler de bu maçlarda forma bulmak için Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den şans bekleyecek.

YORUM YAZ