MENÜ

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı yakaladı! (Çaykur Rizespor 3-0 Antalyaspor özet)

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde evinde Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. İlhan Palut'un öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 33 ve 60. dakikalarda Altin Zeqiri, 82'de ise Adolfo Gaich kaydetti. Karadeniz ekibi bu galibiyetle birlikte puanını 48'e yükselterek dördüncü sıradaki Beşiktaş'ı yakaladı. Antalyaspor ise 42 puanda kaldı. İşte mücadelenin detayları...

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı yakaladı! (Çaykur Rizespor 3-0 Antalyaspor özet)

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u konuk etti. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmak için uğraş veren mavi-yeşilli takım, Sergen Yalçın'ın ekibi karşısında hata yapmadı ve 3 puana uzandı.

Haberin Devamı

'EMBESİL ANCELOTTİ, TÜRKLER SAVAŞ AÇACAK!'

Zeqiri resitali

Çaykur Rizespor'un kritik galibiyetinde Zeqiri faktörü önemli rol oynadı. Kosovalı kanat oyuncusu, 33. dakikada takımı 1-0 öne geçirdi ve Rize'de ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci devrede 60. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Zeqiri, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Çaykur Rizespor, Beşiktaşı yakaladı (Çaykur Rizespor 3-0 Antalyaspor özet)

Son sözü Gaich söyledi

2-0'dan sonra daha da öz güvenli oynayan Çaykur Rizespor, 82. dakikada Adolfo Gaich'in golüyle farkı üçe çıkardı. Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve Karadeniz ekibi, evinde Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek Avrupa kupaları hedefine emin adımlarla yürümeye devam etti.

Çaykur Rizespor - Antalyaspor maçının ilk 11'leri

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Alikulov, Emirhan, Casper, Shelvey, Olawoyin, Zeqiri, Akintola, Varesanovic, Minchev.

Haberin Devamı

Antalyaspor: Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Van de Streek, Safuri, Saric, Larsson, Buksa.

Çaykur Rizespor sahaya minik Esilay'ı hatırlatarak çıktı

Karşılaşma öncesinde gerçekleşen ısınmaya yeşil-mavili ekip, Rizespor'un minik taraftarı Esila'nın kalp nakli beklediği hatırlatarak çıktı. Futbolcular üzerlerinde 'Esila kalp bekliyor' yazılı ve Esila’nın fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle ısınma hareketlerini tamamladı.

Çaykur Rizespor, Beşiktaşı yakaladı (Çaykur Rizespor 3-0 Antalyaspor özet)

Maçın önemli anları

1' | İlk düdük çaldı ve maç başladı.

33' GOL | Zeqiri attı, Çaykur Rizespor öne geçti... Sağ kanattan savunma arkasına sarkan Olawoyin içeriye yerden pasını aktardı, kale sahasında bulunan Zeqiri'nin tek dokunuşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

DEVRE | Karşılaşmanın ilk yarısı, Çaykur Rizespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

46' İKİNCİ YARI BAŞLADI | Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

60' GOL | Zeqiri attı, fark ikiye çıktı... Shelvey'nin pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Zeqiri sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, yerden giden top uzak köşeden ağlarla buluştu: 2-0.

82' GOL | Gaich attı, fark üçe çıktı... Emirhan'ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Gaich sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, yerden giden top yakın köşeden ağlarla buluştu: 3-0.

90+6' MAÇ BİTTİ | Son düdük çaldı ve Rize'de karşılaşma sona erdi.

 

YORUM YAZ