MENÜ

Buse Terim aralıksız yardım gönderiyor

Afet bölgesine yardımlar tüm hızıyla devam ediyor. Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu Kazakistan'dan yardım taşırken, Fatih Terim'in kızı Buse Terim de yardımlarına devam ediyor.

Buse Terim aralıksız yardım gönderiyor

Depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Spor camiasından destekleri sürüyor. Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu Kazakistan'dan yardım malzemelerini bu kez başka bir duyguyla Türkiye'ye taşıdı. Ayrıca Fatih Terim'in kızı Buse Terim depremin ilk gününden itibaren aralıksız bölgeye yardım gönderiyor.

Haberin Devamı

Kazakistan'dan yardım taşıdı

Eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu bu kez yardım için uçtu. Aktif ve son derece başarılı bir şekilde mesleğini yapan Yağmur Hanım, önceki gün Kazakistan ile Türkiye arasında sefer yaptı.

Yardım taşıdı

Türk Hava Yolları'na (THY) ait kargo uçağıyla, Kazakistan'dan çuvallarla un, kuru gıda, bebek bezi ve kışlık kıyafetlerin de arasında olduğu tonlarca yardım malzemesini getirdi.

Buse Terim aralıksız yardım gönderiyor

Depremin ilk günü aralarında anne ve babası Fulya-Fatih Terim, Demet Akbağ ve Sedef İybar'ın da olduğu bir destek grubu kuran, 24 saat başını bilgisayardan ve telefondan kaldırmadığını söyleyen Buse Terim Bahçekapılı, deprem bölgesine aralıksız olarak yardım gönderdi ve göndermeye de devam ediyor.

YORUM YAZ