MENÜ

Bursa'da rota Bobadilla'ya döndü

Bursaspor'un kadrosuna katmak istediği golcüler Bony Wilfried ve Kenny Miller'in kulüplerinin yaptığı açıklamaların ardından alternatif oyunculara yönelen Yeşil-beyazlı yönetim rotayı yeniden Almanya'ya çevirdi.

Bursa'da rota Bobadilla'ya döndü

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın görüşmeler yapmak için gittiği Avrupa turunda ilk durağı Çek Cumhuriyeti olmuş ve Sparta Prag takımın golcüsü Bony Wilfried ile büyük oranda anlaşmaya varmıştı. Bony'nin yanı sıra sezon sonunda sözleşmesi bitecek İskoç ekibi Rangers'ın golcüsü Miller'dan da sezon sonu için söz alan Bursaspor'da Mesut Mestan, aksilik olmaması için Belçika ve Almanya'da da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan futbolcularla görüştü.

Haberin Devamı

Bu gelişmelerin ardından Wilfried ve Miller'ın kulüplerinden resmi açıklama geldi. İki futbolcunun da kulübü önceki gün, fiyat arttırma politikasını uygulayarak oyuncularını satmadıklarını, ancak yüksek bir bedel teklif edilirse satabileceklerini açıklamıştı. Transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-beyazlı ekip, Miller ve Wilfried'in kulüplerinin ücret yükseltmesinin ardından ön görüşme yaptığı Mönchengladbach'ın golcüsü Raul Bobadilla'yı tekrar gündemine almış oldu. Arjantinli genç oyuncunun da Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı, Miller ve Wilfried'ın kulüpleri ile yapılacak son görüşmelerin ardından fiyatta indirim isteneceği ve yeşil beyazlı yönetimin transferi netleştireceği öğrenildi.

ALMAN BASINI DA YAZDI

Haberin Devamı

Alman basını, M'Gladbach'ın 23 yaşındaki Arjantinli golcüsü Raul Marcelo Bobadilla ile Bursaspor'un ilgilendiğini yazdı. Yeşil-beyazlı takımın transfer listesinde yer alan Mohammadou İdrissou ile aynı takımda oynayan Bobadilla, bu sezon 13 lig maçında 3 gol atıp, 3 asist yaptı. 1.80 metre boyundaki forvet oyuncusu, son iki sezonda M'Gladbach formasıyla 44 maça çıkıp 7 gol kaydetti. Tangocu, 2007-09 yılları arasında İsviçre ekibi Grasshopper'de 47 maçta 26 gol kaydetmişti.

DHA

YORUM YAZ