MENÜ

Burak Yılmaz, Hollanda'da gollerine devam ediyor

Doğan Erdoğan, Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fortuna Sittard, Eredivisie'nin 19. haftasında deplasmanda Cambuur'u 2-1 mağlup etti. Sittard'ın gollerini Burak ile Ivan Cordoba kaydetti. 37 yaşındaki Burak böylece ligde 8 gol, 3 asiste ulaştı.

Burak Yılmaz, Hollanda'da gollerine devam ediyor

Türkiye'de başardıklarının ardından sürpriz bir şekilde 35 yaşında Lille'e transfer olan, orada Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı ile birlikte sermaye devi PSG'nin önünde şampiyonluğa ulaşarak tarihe yazan Burak Yılmaz sezon başında da Hollanda'nın yolunu tutmuştu. Fortuna Sittard'la, 2 yılı oyuncu, 3 senesi de teknik direktörlük olmak üzere 5 yıllık kontrat imzalayan milli futbolcu, Hollanda'da da klasını konuşturmaya devam ediyor.Türkiye'de başardıklarının ardından sürpriz bir şekilde 35 yaşında Lille'e transfer olan, orada Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı ile birlikte sermaye devi PSG'nin önünde şampiyonluğa ulaşarak tarihe yazan Burak Yılmaz sezon başında da Hollanda'nın yolunu tutmuştu. Fortuna Sittard'la, 2 yılı oyuncu, 3 senesi de teknik direktörlük olmak üzere 5 yıllık kontrat imzalayan milli futbolcu, Hollanda'da da klasını konuşturmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Puanını 22 yaptı
Doğan Erdoğan, Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fortuna, Eredivisie'nin 19. haftasında Cambuur deplasmanına konuk oldu. Ev sahibi ekip, 31. dakikada Mees Hoedemakers'in golüyle öne geçti. 72'de sahneye Burak çıktı, penaltıdan skora dengeyi getirdi. 85'te de Ivan Cordoba, Sittard'a galibiyeti getiren golü attı. Fortuna Sittard, bu galibiyetle birlikte puanını 22'ye yükseltti. Cambuur ise 12 puanda kaldı.

37 yaşında, 18 maçta 11 gole katkı!
Hollanda Ligi'nde 18. maçında 8 gol, 3 asiste ulaşarak 11 gole katkı sağlayan Burak 90 dakika sahada kalırken, Oğuzhan Özyakup da 90. dakikada yerini Doğan Erdoğan'a bıraktı. 

YORUM YAZ