MENÜ

Bülent Uygun, A Milli Takım'ın Almanya zaferini değerlendirdi: Sane 100 milyon Euro ediyorsa...

EURO 2024'e gitmeyi garantileyen A Milli Takım, dev turnuvanın ev sahibi Almanya ile dün akşam Berlin'de karşılaştı. Müthiş bir performans ortaya koyan Ay Yıldızlılar, Almanları kendi evlerinde 3-2 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Teknik Direktör Bülent Uygun da A Milliler'in galibiyetini Fanatik için analiz etti.

Bülent Uygun, A Milli Takım'ın Almanya zaferini değerlendirdi: Sane 100 milyon Euro ediyorsa...

A Milli Futbol Takımı, Almanya ile Berlin'de dostluk maçında karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar mücadeleden 3-2 galip ayrılırken Galler maçı öncesi önemli bir motivasyon elde etti.

Haberin Devamı

TÜRK FUTBOLSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Türk futbolseverler, özel maçta Almanya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı'nı Berlin'de yalnız bırakmadı. Almanya ile Türkiye arasında Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Stadyumun büyük çoğunluğunu oluşturan taraftarlar, 90 dakika boyunca Ay-yıldızlılara destek oldu.

Bülent Uygun, A Milli Takımın Almanya zaferini değerlendirdi: Sane 100 milyon Euro ediyorsa...

KENAN YILDIZ VE YUSUF SARI’DAN İLK GOL

Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı, milli forma ile ilk gollerini Almanya karşısında attı. Almanya ile oynanan hazırlık maçında milli formayı 2’nci kez giyen Kenan Yıldız, 45+2’nci dakikada A Milli Futbol Takımı’nın ikinci golünü kaydetti. Milli formayı 3’üncü kez giyen Yusuf Sarı ise 71’inci dakikada penaltıdan attığı gol ile Ay-yıldızlıların üçüncü golünü attı.

Haberin Devamı

BÜLENT UYGUN: BEKLE ALMANYA TÜRKLER GELİYOR

A Milli Takım'ın Almanya karşısında aldığı bu müthiş galibiyeti Bülent Uygun, Fanatik için özel olarak değerlendirdi. İşte Uygun'un o değerlendirmeleri...

'Almanya maçı EURO 2024’e bir mesaj göndermek için Galler maçından da önemliydi ve o mesajı yolladık. Eğer mükemmel bir takım olamadıysanız, en iyi taktik; savunma prensiplerini doğru uygulayıp hızlı hücumlarla sonuca ulaşmak. Bunu da doğru uyguladık ve tribünleri dolduran gurbetçilere unutulmaz bir gece yaşattık.

'ERKEN GOL TOPARLANMAMIZI SAĞLADI'

O ne güzel görüntüler öyle tribünlerde... Biz mi gurbete hasretiz gurbet mi bize anlayamadım. Milli maçlarda görmediğimiz kadar coşkuyu tribünlerde gördük, ‘Ne mutlu Türküm’ diye haykırıp durduk. Evlatlarımız yeni kurgulanmış bir sistemle sahada top oynamaya çalışıyor, mücadele azimleri gayet olumluydu. Felsefeye fazlasıyla ayak uydurmuşlar. Golü erken yememiz bizi demoralize etmek yerine toparlanmamızı sağladı. Bazı gerçekler var. Eğer mükemmel bir takım olamadıysanız en iyi taktik savunma prensiplerini doğru uygulayıp hızlı hücumlar sonuca ulaşmak. Almanya’da 10. dakikadan itibaren bunun en iyi örneklerini sahadaki varyasyonlarda gördük. Rakip Almanya, stratejiyi iyi belirlemezsen hezimet yaşaman kaçınılmaz ama şunu asla unutmamak lazım; biz bitti demeden bitmez... Almanlar da ‘son düdük çalmadan mücadeleyi asla bırakmaz’ derler. 1-0 geri düştük ama 2 efsane gol ile ilk yarı galip kapattık.

Haberin Devamı

Bülent Uygun, A Milli Takımın Almanya zaferini değerlendirdi: Sane 100 milyon Euro ediyorsa...

FERDİ VE KENAN’IN GECESİ

Ferdi Kadıoğlu adeta sahada basmadık yer, kalbine dokunmadık taraftar bırakmadı adeta. Her yerde var, her güzellikte imzasını gördük. Klas, kalite Allah her telden her güzellikten vermiş. Sane 100 milyon Euro ediyorsa Ferdi de ‘ben de o kadar ederim’ der gibi oyun oynadı adeta. Kenan ise sahaların da takımın da adeta parlayan ‘Yıldız’ı. Özel ve önemli bir oyuncu. Türkiye Milli Takımı’nın 10 yılına damgasını vuracak potansiyeli var. İkinci yarıda da aynı coşku ve arzu. Skorun 2-2’ye gelmesi de bozmadı. Yusuf’un penaltısıyla yine üstünlüğü kurduk: 2-3. Almanya maçı, EURO 2024’e bir mesaj göndermek için Galler maçından da önemliydi ve o mesajı yolladık.

A Milli Takımımızın attığı birbirinden güzel goller!

Bülent Uygun, A Milli Takımın Almanya zaferini değerlendirdi: Sane 100 milyon Euro ediyorsa...

YORUM YAZ