MENÜ

Brezilya basını duyurdu: Jorge Jesus lobi yapıyor

2022 Dünya Kupası'nın ardından adı Portekiz ve Brezilya ile anılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Brezilya basını duyurdu: Jorge Jesus lobi yapıyor

Sezon başında Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilen Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Dünya Kupası arasına kadar sarı - lacivertli takımda başarılı bir grafik çizdi.

Haberin Devamı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın ardından ise, 68 yaşındaki teknik adamın adı bazı milli takımlar ile anılmaya başlandı.

ÖNCE PORTEKİZ İDDİASI

2022 Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo krizi yaşayan ve turnuvaya çeyrek finalde Fas'a elenerek veda eden Portekiz'de Teknik Direktör Fernando Santos'un görevine son verilmişti.

Brezilya basını duyurdu: Jorge Jesus lobi yapıyor

Bu gelişmenin ardından Portekiz Milli Takım teknik direktörlüğü için Jose Mourinho ve Jorge Jesus'un isimleri ön plana çıkmıştı.

MOURINHO REDDETTİ

Fernando Santos'un görevden alınmasının ardından Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörlük koltuğu için efsane teknik adam Jose Mourinho'nun ismi geçmeye başlamıştı.

Portekiz Futbol Federasyonu ile görüşen Mourinho, Roma'yı yarı yolda bırakmak istemediği gerekçesiyle teklifi reddetmişti.

Haberin Devamı

PORTEKİZ BASINI JESUS'U DUYURMUŞTU

Portekiz'in yüksek tirajlı gazetelerinden Record, milli takım teknik direktörlüğü için diğer bir aday olan Jorge Jesus ile ilgili flaş bir habere imza atmıştı.

Record'un haberine göre Portekiz'in bu arayışından haberi olan Jorge Jesus'un milli takım teknik direktörlüğü için görüşmeye hazır olduğunu federasyona bildirmişti.

Brezilya basını duyurdu: Jorge Jesus lobi yapıyor

BREZİLYA BASININDAN MÜTHİŞ İDDİA

2022 Dünya Kupası'nın ardından Jorge Jesus'un adı Brezilya Milli Takım teknik direktörlüğü için de geçmişti. Goal Brezilya'da yer alan habere göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmanın hayalini yaşıyor.

Haberde Portekizli çalıştırıcının teklif gelmesi halinde kabul edeceğini yakın çevresine aktardığı ifade edildi.

"SÖZLEŞMEM SORUN OLMAZ"

Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmek için lobi yaptığını açıklayan Goal Brezilya, Portekizli teknik direktörün Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sorun olmayacağını söylediğini de bildirdi.

YORUM YAZ