MENÜ

Brezilya - Arjantin maçı öncesi olay çıktı! Sınır dışı isteği...

Brezilya - Arjantin maçı öncesi son dakika gelişmesi... Brezilya ile Arjantin, 2022 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Sao Paulo'da karşılaşacak. Dev maç öncesi ise yine olay çıktı. Brezilya tarafı Arjantin takımından 4 oyuncunun sınır dışı edilmesini talep etti. Arjantin tarafı ise maçı oynamakta kararlı. Dev maç öncesi kadrolar da açıklandı; Martinez, Romero ve Lo Celso ilk 11'de! Maç başladıktan sonra da olay çıktı ve mücadelede askıya alındı.

Brezilya - Arjantin maçı öncesi olay çıktı! Sınır dışı isteği...

Brezilya ile Arjantin, 2022 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Sao Paulo'da karşılaşacak. Dev maç öncesi ise yine olay çıktı. Brezilya tarafı Arjantin takımından 4 oyuncunun sınır dışı edilmesi için resmi bildiri yayınladı.

Haberin Devamı

Gelişmeler nasıl başladı?

Arjantin basınından Ole'ye göre maçtan bir gün önce, Brezilya Ulusal Sağlık Gözetleme Kurumu Arjantin'den dört oyuncunun ihraç edilmesi için baskı yaptığına dair bir haber yayınlandı.

Brezilya - Arjantin maçı öncesi olay çıktı Sınır dışı isteği...

Maçtan önce sınır dışı isteği

Maça saatler kala ise kaleci Emiliano Martínez, Giovani Lo Celso, Cristian Romero ve Emiliano Buendia'yı sınır dışı etmek için resmi bildiri yayınlandı. Lionel Messi ve arkadaşlarının yer aldığı otelde polislerin bulunduğu gözlendi.

İngiltere'de oynayan isimler için karantina kararı sorun oldu

Brezilya'nın karantina uyguladığı ülkelerden gelen oyuncuların 14 gün gözlem altına kalma kararı var. Sözü geçen dört oyuncunun yanlış bilgi vererek sağlık protokolünü ihlal ettiği gerekçesi ile Brezilya Ulusal Sağlık Gözetleme Kurumu sınır dışı bildirisi yayınladı. Maçtan iki saat önce yayınlanan karar tamamı İngiltere Premier Lig oyuncuları için alındı.

Haberin Devamı

Brezilya - Arjantin maçı öncesi olay çıktı Sınır dışı isteği...

Arjantin Copa America'da kazanmıştı

İki takım yaklaşık 2 ay önce Copa America final maçında karşılaşmış ve maçı Di Maria'nın golüyle kazanan Arjantin mutlu sona ulaşmıştı. Messi de böylece Arjantin A Milli Takımı ile ilk kupasını almıştı.

FLAŞ! Kadrolar açıklandı ve oyuncular listede...

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu CONMEBOL'un ise ilk etapta oyuncuların için bir sorun olmadığını belirtmişti. Maç öncesi açıklanan ilk 11'lerde ise Martinez, Romero ve Lo Celso yer aldı.

Brezilya: Weverton, Danilo, Militao, Verissimo, Alex Sandro, Casemiro, Gerson, Everton Ribeiro, Lucas Paqueta, Gabigol, Neymar.

Arjantin: Martinez, Montiel, Romero, Otamendi, Acuna, De Paul, Paredes, Di Maria, Lo Celso, Lionel Messi, Lautaro Martinez.

MAÇ BAŞLADI!

SAHADA DA ARBEDE ÇIKTI!

Brezilya ulusal sağlık kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etme işlemini yapmak için sahaya girdi, Arjantin tarafı karşı çıktı ve soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

CONMEBOL, maçın askıya alındığını ve hakem ile gözlemcilerin maç hakkındaki raporunun FIFA Disiplin Komitesi'ne iletileceğini açıkladı.

Brezilya - Arjantin maçı öncesi olay çıktı Sınır dışı isteği...

Brezilya - Arjantin maçı öncesi olay çıktı Sınır dışı isteği...

YORUM YAZ