MENÜ

Bournemouth - Luton Town maçında endişe dolu anlar! Tom Lockyer yere yığıldı...

İngiltere Premier Lig'de Bournemouth'un Luton Town'ı ağırladığı mücadelede konuk ekibin kaptanı Tom Lockyer, karşılaşmanın ikinci yarısında yerde kaldı ve iki takım oyuncuları sahadan çıkarılarak mücadele tatil edildi.

Bournemouth - Luton Town maçında endişe dolu anlar! Tom Lockyer yere yığıldı...

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında Bournemouth'un sahasında Luton Town'ı ağırladığı mücadele 1-1'lik eşitlikle devam ederken endişe yaratan bir an yaşandı. Luton Town'ın kaptanı Tom Lockyer, yerde kaldı ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası 62. dakikada mücadeleye ara verilerek iki takım oyuncuları soyunma odasına gönderildi.

Haberin Devamı

Lockyer, bir kafa travması sonrası etrafında kimsenin olmadığı sırada orta dairenin yakınlarında yerde kaldı. Menajer Rob Edwards, oyuncusuna yardım etmek adına sahanın içine koştu. Sağlık personeli de hemen oyun alanına girerken müdahale sırasında takım arkadaşı Issa Kabore'un taç çizgisinde dua ettiği görüldü.

Bournemouth - Luton Town maçında endişe dolu anlar Tom Lockyer yere yığıldı...

Karşılaşmanın hakemi Simon Hooper, Lockyer'ın tedavisi sürerken ve tribünlerden Galli oyuncuya destek verilirken oyuncuların soyunma odasına gitmesini istedi. Lockyer, daha sonra sedye ile sahadan çıkarılırken ayakta alkışlandı. Bournemouth'un takım doktoru, Lockyer'ın uyanık ve algılarının açık olduğunu belirtti.

MÜCADELE TATİL EDİLDİ

Bournemouth - Luton Town mücadelesinin Tom Lockyer'ın yaşadığı sağlık sorunu ile tatil edildiği resmen açıklandı. Premier Lig'in yaptığı resmi açıklamada, Tom Lockyer ve olaya tanıklık eden tüm oyunculara destek mesajı verildi. 

Haberin Devamı

LUTON TOWN DURUMUNU AÇIKLADI

Luton Town, yaptığı resmi açıklamayla Lockyer'ın durumuna ilişkin bir bilgilendirme gerçekleştirdi. takım kapdanlarının bir kalp krizi geçirdiği duyuruldu. Sedyeyle sahadan çıkarıldığı sırada reaksiyon gösterebildiği belirtilen Lockyer'ın stadyumda devam eden tedavisinin ardından hastaneye götürüldüğü ve şu anda durumunun stabil olduğu aktarıldı. Ailesiyle birlikte olan Lockyer'ın sağlık durumuna ilişkin testler yapıldığı belirtilirken taraftarlara, iki takımın da sağlık ekiplerine teşekkür edildi.

Bournemouth - Luton Town maçında endişe dolu anlar Tom Lockyer yere yığıldı...

DAHA ÖNCE DE BAŞINA GELMİŞTİ

Tom Lockyer, mayıs ayında Wembley'de oynanan play-off final maçında da sahada bir baygınlık geçirmişti. Lockyer, haziran ayında geçirdiği kalp ameliyatı sonrası futbola geri dönmüştü. 29 yaşındaki oyuncunun düzensiz ve hızlı kalp atımları ile karakterize bir ritim bozukluğu olan atriyal fibrilasyon rahatsızlığı bulunuyordu.

 

Bournemouth - Luton Town maçında endişe dolu anlar Tom Lockyer yere yığıldı...

YORUM YAZ