MENÜ

Bogdanovic, Sırbistan Milli Takımı'nın eksik yönünü böyle anlattı

2022 Dünya Kupası G Grubu'nda yer alan Sırbistan, iki maç sonunda bir puanla son sırada yer alırken, Avrupa temsilcisine ilginç bir tepki geldi.

Bogdanovic, Sırbistan Milli Takımı'nın eksik yönünü böyle anlattı

Kamerun karşısında 3-1 öne geçtiği maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrılan Sırbistan’da futbolcular topun ağzında. ‘Kartallar’ı sert bir şekilde eleştirenlerin başında ise ülkenin en popüler yorumcularından olan Rade Bogdanovic geliyor...

Haberin Devamı

Kendisi de eski bir futbolcu olan Bogdanovic, milli futbolcuların kendi zamanlarında olduğu gibi askerlik yapmadığını ve bu nedenle şımarık olduklarını söyledi. Ünlü yorumcu, “Çok yetenekli ve gerçekten iyi oyunculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Eksiklikleri askerlik yapmamaları.

Askerdeyken sevgiliniz, eşiniz ve anne babanız olmadan en az 5-6 ay yaşayabileceğinizi, yaşamanız gerektiğini bilirdiniz. İyi bir askerseniz iki günlük izin alırdınız. Bizim futbolcularımız askerlik yapmadılar ve bu yüzden biraz şımarıklar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bogdanovic, Sırbistan Milli Takımının eksik yönünü böyle anlattı

‘HAVALI BABA’ ENRiQUE COĞRAFYADAN SINIFTA KALDI

İspanya’da bu Dünya Kupası’nın yıldızı şüphesiz Luis Enrique... Deneyimli teknik adam maç günleri hariç haftanın her günü İspanya saatine göre 20.00’de bilgisayarının başına geçerek Twitch’ten canlı yayın yapıyor.

Enrique her şey hakkında konuştuğu bu yayında taraftarlardan -yine her şey hakkında- gelen soruları yanıtlıyor. Bu yayınlarla müthiş bir popülarite yakalayan Enrique’ye taraftarlar ‘Daddy Cool’ (Havalı Baba) lakabını taktı.

Yayında kazalar olmuyor da değil... Örneğin bir yayında 7-0 yendikleri Kosta Rika için ‘Güney Amerika’ ülkesi demesinin hemen ardından Orta Amerika ekibinin savunma oyuncusu (ve aynı zamanda Konyasporlu) Francisco Calvo, “Belli ki coğrafya öğretmeni çok iyi değil” yorumunu yaptı.

Daddy Cool da bir gün sonraki yayınında, “Gerçekten nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum halbuki 2016’da Kosta Rika’da tatil yapmıştım” diyerek özür diledi.

Haberin Devamı

KATAR’DA ‘GEZEN TAVUK’ VAR MI?

Fit görünümüyle dikkat çeken Enrique sofrasından yumurtayı eksik etmediğini belirtip ekliyor: “Günde 6 yumurta yerim. Çok sağlıklı bir yiyecek ancak gezen tavuktan olmalı... Etraf çöl dolu ancak umarım tavukların gezindiği birkaç kümesleri vardır. Ayrıca havyar, mantar ve tatlı olarak yoğurdu seviyorum.”

ŞARJIM BiTTi, GOL ATAMAYABiLiRiM!

Dünya Kupası’nın resmi topu Al Rihla’ların maçtan önce tıpkı akıllı telefonlar gibi şarj edildiği görüntüleri sosyal medyada ses getirirken, kimi taraftarlar bu fotoğrafların gerçekliğin sorguladı.

Haberin Devamı

Fotoğraflar gerçek zira topun içinde VAR tarafından top takibi ve ofsayt tespitinde kullanılan, hız ve yön verilerini ölçen bir sensör bulunuyor. Topun üreticisi Adidas, sensörlerin pillerinin 6 saat dayanabildiğini duyururken bu da topların maçlardan önce şarj edilmesi gerekliliğini ortaya çıkarıyor.

Al Rihla’daki sensörler Portekiz-Uruguay maçında gündeme gelmiş, bu yeni teknoloji sayesinde ilk golde topun Ronaldo’nun kafasına değmediği belirlenmişti.

BiZE HER YER BUENOS AiRES

Arjantinli taraftarların grup maçları öncesi stat çevresine yerleştirdikleri ve hatta önünde fotoğraf çektirdiği bir şey dikkatlerden kaçmadı..

Bu, başkentlerinin simgesi olan Buenos Aires Dikilitaşı’nın bir replikasından başka bir şey değildi. 1936 yılının mayıs ayında, kentin kuruluşunun 400. yıldönümü anısına inşa edilen bu anıtın replikası mavi beyazlı taraftarlarla Katar statlarını gezmeye devam edecek. (Hürriyet)

YORUM YAZ