MENÜ

Beşiktaş'ta Ghezzal sevinci! Antalyaspor maçında...

Beşiktaş yönetimi, Ümraniye ile oynanan ve 2-0 kazanılan hazırlık maçında golleri atan ikiliyi 6 ve 7. transferler olarak görüyor. Ghezzal, Antalya ile oynanacak erteleme karşılaşmasında 11’deki yerini alacak.

Beşiktaş'ta Ghezzal sevinci! Antalyaspor maçında...

 Beşiktaş'ta devre arası gelen ve giden 5'er oyuncu oldu. Siyah-beyazlılar; Aboubakar, Colley, Hadziahmetovic, Maxim ve Onur Bulut ile kadrosunu güçlendirirken Weghorst, Montero, Josef, Emrecan Uzunhan ve Oğuzhan Akgün ayrıldı.

Haberin Devamı

Son olarak Josef'in vedasıyla yabancı sayısı 14'e düştü. Yönetim, takımdan bir futbolcu gitmesi halinde açılan kontenjana takviye yapacak ancak şu anki durumda kimsenin ayrılmayacağı ve transfer yapılmayacağı ön görülüyor.

Ameliyat olan ve 3.5 ay forma giyemeyen Rachid Ghezzal ise formunu yakalamaya başladı. Cezayirli'nin dönüşünün, Rosier'i de ciddi şekilde etkilediği belirtiliyor.

Önceki gün Ümraniye ile oynanan hazırlık karşılaşmasını Beşiktaş 2-0 kazanırken goller de bu iki oyuncudan geldi.

Beşiktaşta Ghezzal sevinci Antalyaspor maçında...

İkilinin, oldukça iyi performans sergilediği kaydedilirken 45 dakika görev yapan Ghezzal'ın, gelecek hafta Antalya ile oynanacak erteleme maçında 11'de sahaya çıkacağı belirtiliyor.

Yönetim ve teknik heyet de bu iki oyuncuya yeni transfer gözüyle bakıyor.

YORUM YAZ