MENÜ

Beşiktaşlı milli oyuncu hastaneye kaldırıldı!

Beşiktaş depremzede çocuklar için Azerbaycan'da Sabah FK ile karşılaştı. Maçın ardından Siyah-Beyazlılar'ı üzen bir haber geldi, milli oyuncu hastaneye kaldırıldı...

Beşiktaşlı milli oyuncu hastaneye kaldırıldı!

Beşiktaş, depremzede çocuklar için başlatılan, 'Bırakmam Seni Türkiyem' yardım kampanyası kapsamında Azerbaycan ekibi Sabah FK ile özel maça çıktı. Tofiq Bahramov Stadı'nda oynanan karşılaşmada dostluk kazandı. 6 gol çıkan maç 3-3 sona erdi. Goller; Beşiktaş'ta Umut Meraş (2) ve Cenk Tosun'dan (pen.) gelirken, Azeri ekibinin sayılarını da Oleksii Kashchuk (2) ve Davit Volkovi attı.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı milli oyuncu hastaneye kaldırıldı

Bir millet iki devlet

Beşiktaş'ın Sabah'a konuk olduğu karşılaşmada tribünlerde de dostluk mesajları verildi. Kale arkası tribününde Türk ve Azerbaycan bayrağının yer aldığı dev pankart asıldı. Pankartın üstünde 'Bir millet, iki devlet' mesajı da yer aldı.

Bilet gelirleri depremzedelere

Öte yandan karşılaşmanın bilet gelirleri depremzedeler için bağışlandı. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Azerbaycan ile Türkiye takımları arasında dostluk maçları oynanmaya devam ediyor. Daha önce Karabağ ile Galatasaray karşılaşmış ve mücadelenin bilet gelirleri depremzedeler için bağışlanmıştı. Sabah'ın Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada da bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı milli oyuncu hastaneye kaldırıldı

Maçın ardından tansiyonu yükselen Beşiktaşlı Onur Bulut'un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Milli futbolcunun takımdan ayrı olarak döneceği de gelen haberler arasında.

FANATİK ÖZEL / Orhan Yıldırım

YORUM YAZ