MENÜ

Beşiktaş'ın Tirana maçı kamp kadrosu belli oldu

Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın KF Tirana maçı kadrosu resmen açıklandı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Tirana maçı kamp kadrosu belli oldu

Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, yarın deplasmanda Arnavut ekibi KF Tirana ile karşılaşacak. İlk maçı 3-1 kazanan siyah - beyazlılar her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı yenilgide adını bir üst tura yazdıracak.

Haberin Devamı

İki farklı KF Tirana galibiyetlerinde ise mücadele uzatmalara gidecek. Yarın oynanacak olan mücadele saat 21:00'de başlayacak.

Siyah - beyazlılardan yapılan açıklamaya göre kadroda şu isimler yer alıyor:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Javier Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Kerem Atakan Kesgin, Amir Hadizahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Berkay Vardar, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Oğuzhan Akgün, Jean Onana, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy, Emrecan Bulut.

 Kafile Tiran’a gitti

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki KF Tirana maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Arnavutluk’un Tiran kentine hareket etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, Asbaşkanlardan Emre Kocadağ ile Serhan Çetinsaya, Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kılıç, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri; Fırat Fidan, Ahmet Akçelik, Tarkan Ser ve Elçin Kılıç, takımıla birlikte Tiran’a gitti.

Beşiktaş, KF Tirana maçının hazırlıklarını, bugün TSİ 20.00’de maçın oynanacağı statta ilk on beş dakikası basına açık yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman öncesi saat 19.30’da basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaşın Tirana maçı kamp kadrosu belli oldu

YORUM YAZ