MENÜ

Beşiktaş'ın gözdesi Aissa Laidouni, resmen Union Berlin'de

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine gelen isimlerden Aissa Laidouni, Ferencvaros'tan Almanya Bundesliga'da bu sezon zirve mücadelesi veren Union Berlin'e transfer oldu.

Beşiktaş'ın gözdesi Aissa Laidouni, resmen Union Berlin'de

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürdüğü ara transfer döneminde orta sahaya bir isim eklemek isteyen Beşiktaş, Ferencvaros forması giyen Aissa Laidouni ile ilgileniyordu. Tunuslu oyuncunun yeni durağı Almanya oldu.
Bundesliga'da lider Bayern Münih'in arkasında ikinci sırada zirve mücadelesi veren Union Berlin, Laidouni'yi kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Orta saha oyuncusu için Ferencvaros'a 4.1 milyon Euro bonservis bedeli ödendiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

'EN İYİ FUTBOL LİGLERİNDEN BİRİNDE MÜCADELE ETMEK İSTİYORSUNUZ'
Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Laidouni, "Profesyonel futbolcu olarak en üst düzeyde, tercihen dünyanın en iyi futbol liglerinden birinde mücadele etmek istiyorsunuz. Bu nedenle Bundesliga'da yapacaklarımı test etmek için gerçekten sabırsızlanıyorum. Şimdiye kadar duyduğum ve gördüğüm her şeye göre Union, bir aile kulübü ama aynı zamanda da iddialı durumda. Buraya iyi uyum sağlayacağıma inanıyorum. Union ile başarılı olmak için her şeyi yapacağım" dedi.

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

YORUM YAZ