MENÜ

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a A Milli Takım müjdesi!

Siyah-Beyazlı formayla önemli bir çıkışa imza atan Semih Kılıçsoy’a A Milli Takım’dan müjdeli haber geldi. 18 yaşındaki futbolcu, EURO 24 öncesinde Vincenzo Montella’dan kadroya dahil olmak için haber bekliyordu. İşte çok beklenen habere dair müjdeli gelişme...

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a A Milli Takım müjdesi!

Siyah-Beyazlı ekibin genç yıldız Semih Kılıçsoy, son dönemde attığı goller ve oynadığı futbolla Süper Lig'e adeta damga vurdu. Son olarak Karagümrük mücadelesinde oynadığı futbolla büyük bir beğeni toplayan 18 yaşındaki futbolcu, kırdığı rekorlara yenilerini ekledi ve gözünü, Montella'dan gelecek A Milli Takım haberine çevirdi. Ve Semih Kılıçsoy'un beklediği haber en sonunda geldi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

REKORA DOYMUYOR!

Opta verilerine göre; Süper Lig'deki son dört maçında da gol atan Semih Kılıçsoy, 2007/08'den bu yana Burak Yılmaz'ın (6 maç; Mart-Nisan 2019) ardından Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla dört maçlık seri yakalayan ikinci Türk oyuncu oldu. Semih ayrıca, 2007/08 sezonundan bu yana Cenk Tosun'u (19 yaş 279 gün; Şubat-Mart 2011) geride bırakarak üst üste dört Süper Lig maçında ağları havalandıran en genç oyuncu oldu (18 yaş 151 gün).

Beşiktaşın genç yıldızı Semih Kılıçsoya A Milli Takım müjdesi

Semih Kılıçsoy'a müjdeli haber!

Beşiktaş formasıyla son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Semih Kılıçsoy, A Milli Takım’ın da dikkatini çekti. Son olarak önceki akşam Karagümrük karşısında birer gol ve asistle oynayan 18 yaşındaki futbolcuya, A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’tan müjdeli haberin verildiği bildirildi. Siyah-Beyazlı formayla son 4 mücadelede 5 gol ve 2 asistle oynayan genç yıldız adayı, Euro 2024 öncesinde Ay-Yıldızlı formayla denenecek. Teknik direktör Vincenzo Montella’nın da onayını alması halinde Almanya’da düzenlenecek dev turnuvada oynama şansı kazanacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşın genç yıldızı Semih Kılıçsoya A Milli Takım müjdesi

‘İyi hissediyorum’

Tüpraş Stadı’nda önceki gün oynanan Karagümrük karşılaşmasının ardından açıklamada bulunan Semih, “Gol atmamdan ziyade takımın kazanması önemli. İki maçtır kazanıyoruz. Evimizde yeni hocamızla galip geldik. İnşallah böyle devam edeceğiz. Gol attıkça kendimi daha iyi hissediyorum, öz güvenim artıyor. Takıma elimden geldiğince katkı sağlamak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaşın genç yıldızı Semih Kılıçsoya A Milli Takım müjdesi

AGÜERO'YU ÖRNEK ALIYOR

Süper Ligin 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş'ın, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 yendiği karşılamadan 2 gol ve 1 asist yapan Semih Kılıçsoy, ' Takımıma gol ve asistle katkıda bulundum. Çok mutluyum. Oynadıkça daha çok form tutuyorum. Daha fazla çalışacağım. Daha iyi olmak zorundayım. İdolüm stil olarak Agüero' ifadelerini kullanmıştı.

ORHAN YILDIRIM / FANATİK ÖZEL

Beşiktaşın genç yıldızı Semih Kılıçsoya A Milli Takım müjdesi

YORUM YAZ