MENÜ

Beşiktaş'a transferde çifte müjde! Orta saha ve stoperde bomba hamle...

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, hareketli saatler geçiriyor. Süper Lig'in gözde isminden olumlu yanıt alan Kara Kartal, milli stoperin satın alma opsiyonu konusunda da pazarlıklarını sürdürürken mutlu sonun yakın olduğu belirtiliyor.

Beşiktaş'a transferde çifte müjde! Orta saha ve stoperde bomba hamle...

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş’in raporu sonrasında yönetim, orta sahayı güçlendirmek için çalışmalara başlamıştı. Atiba Hutchinson ve Josef de Souza’yla sezon sonunda yollarını ayırmayı planlayan Siyah Beyazlılar, Süper Lig'in gözde isminin peşine düşerken yıldız orta saha, Kara Kartal'da forma giymeye sıcak bakıyor. Stoper hedefi de bulunan Beşiktaş, milli savunmacıyı kiralamak için İtalyan ekibinden olumlu yanıt aldı, satın alma opsiyonu konusunda pazarlıklar sürüyor. Öte yandan Veerman ve Laidouni ile ilgili de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte Beşiktaş'taki son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

NEVZAT DEMİR'DE YENİ SİSTEM

Beşiktaş AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Demir, Siyah-Beyazlılar’ın dünkü idmanının ardından açıklamalarda bulundu. Demir, tesislerin yıllık giderlerinin 3 milyon TL olduğunu ve bu yükü azaltmak için sponsor destekli güneş enerjisi sistemine geçmeyi planladıklarını söyledi. Tecrübeli yöneticinin, Nevzat Demir Tesisleri’ndeki alanların üstüne yapılacak yeterli alan olmadığı için sahaların arasında kalan alanlarda bu projenin başlatılacağını açıkladı. Demir’in, bu konuda kapısını çalacağı kişinin, bu konuda yatırımları olan eski yönetici Hakan Daltaban olacağı kaydedildi.

Beşiktaşa transferde çifte müjde Orta saha ve stoperde bomba hamle...

JOSEF'İN PROBLEMİ BELLİ OLDU

Kartal’ın tecrübeli oyuncusu Josef de Souza’nın çok sık sakatlanmasının sebebi ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcunun, oynadığı her maçın ardından adalesindeşişmeve ödem oluşuyor. Yapılan tüm tedavilere rağmen bu durumun giderilemediği belirtildi. Josef’in Kara Kartal’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Josef’in, lig bitiminde ülkesine dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ALANYASPOR MESAİSİNDE DURMAK YOK

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma ve pas çalışmasıyla başlayan idman dar alanda yapılan taktiksel çift kale maçla sona erdi. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün saat 17.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayıp kampa girecek.

Beşiktaşa transferde çifte müjde Orta saha ve stoperde bomba hamle...

SALİH UÇAN VİTES ARTIRDI!

Teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’in gelmesinin ardından ligde aldığı galibiyetlerlekara bulutları dağıtan Beşiktaş’ta Salih Uçan gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Salih, son olarak Kayserispor maçında attığı golle deson haftalardaki yükselen performansını taçlandırmayı başardı. Güneş’in Beşiktaş’ın başında çıktığı 10 maçın 7 tanesindeilk 11’de görev alan 29 yaşındaki oyuncu, antrenmanlardaki etkin görüntüsüyle de dikkat çekiyor.

KAAN AYHAN'IN GÖZÜ BEŞİKTAŞ'TA

Serie A ekibi Sassuolo’da 3 yıldır görev yapan Mert Müldür, bu süre boyunca takımının bir türlü düzenli olarak ideal 11 oyuncuları arasına giremedi. Bu durumdan dolayı mutsuz olan ve her fırsatta bunu dile getirmekten de çekinmeyen 28 yaşındaki A Milli savunmacı, yine Kara Kartal’ın radarına girmişti. Menaceri tarafından Beşiktaş’a önerilen ve olumlu yanıt alan tecrübeli stoper, ara transfer döneminde Sassuolu’dan ayrılmayı amaçlıyor. Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Kara Kartal’a katılmaya hazır olduğunu ileten Kaan, sürecin tamamlanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

5 MİLYON EURO'YA RET

Sassuolo’nun Kaan’ı kiralamak için ikna olduğu ancak sözleşmesine 5 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesi ekletmeye çalıştığı ifade edildi. Siyah Beyazlılar’ın ise bu talebe olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Kulüplerin, ortak bir noktada buluşabilmek adına pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi.

HADZIAHMETOVIC İÇİN GERİ ADIM YOK

Siyah Beyazlılar, Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un 25 yaşındaki oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in peşine düştü. İlk olarak 2 milyon Euro önerdikleri deneyimli futbolcu için son temaslarda bonuslarla 3,5 milyon Euro seviyesine çıkan Beşiktaşlı idareciler, 5 milyon Euro’da direten Konyaspor’la pazarlıklarına devam ediyor. Temasların başkanlar ve yöneticiler düzeyinde yapıldığı belirtilirken, Amir’in ise kulüpler arasındaki görüşmelerin sonuca varmasını beklediği belirtildi.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR DE DEVREYE GİRDİ

Galatasaray ve Burnley’in de kadrosuna katmak için bir dizi temaslarda bulunduğu Bosna Hersekli futbolcu için son olarak Başakşehir de bir atak yaptı. İstanbul temsilcisi, Amir için Mounir Chouiar artı 1 milyon Euro teklif etti. Konyaspor ise bu öneriye olumsuz yanıt verdi. Son olarak Beşiktaş’ın yapmış olduğu teklif, Konyaspor’a resmi olarak iletilen en yüksek öneri konumunda... Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla alınmasını istediği oyuncu için idarecilerin, prese devam ettiği ve bu oyuncuyu hafta sonuna kadar Kartal yapmak için girişimlerde bulunduğu ifade edildi.

LAIDOUNI DE RADARDA

Haberin Devamı

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra Aissa Laidouni ile de ilgileniyor. 26 yaşındaki oyuncunun transferi için kulübü Ferencvaros ile görüşmeler kısa süre içerisinde başlayabilir. Ferencvaros’un Tunuslu orta saha için 5 milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

HOLLANDA BASININDAN VEERMAN İDDİASI

Kartal’ın transfer listesinde yer alan Joey Veerman için Hollanda basınından haberler gelmeye devam ediyor. Voetbal International’ın haberine göre Beşiktaş, oyuncuyla yakından ilgileniyor. Oyuncunun teknik direktör Ruud van Nistelrooy ile sorun yaşadığı ifade edilirken haberde Joey Veerman son iki maçta yedek kulübesinde yer aldığı vurgulandı. PSV’nin oyuncuyu kiralık olarak göndermeye sıcak bakabileceği ve Beşiktaş’ın da seçeneklerden biri olabileceği belirtildi. Ancak Glasgow Rangers’ın da oyuncuyla ilgilenen ekiplerden biri olduğu ifade edildi.

Gökmen Özcan

YORUM YAZ