MENÜ

Beşiktaş transfere hız verdi! Almanya'dan sol bek

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve yönetiminin göreve başlamasının ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah beyazlılar için İspanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Beşiktaş transfere hız verdi! Almanya'dan sol bek

Hasan Arat ve yönetiminin göreve başlamasıyla yeni bir hava esmeye başlayan Beşiktaş'ta devre arasında takıma yapılacak takviyeler için çalışmalar hız kazandı. 2022-2023 sezonunda Rıdvan Yılmaz'ı 6,5 milyon euro karşılığında Rangers'a gönderdikten sonra sol beki Arthur Masuaku'ya emanet eden Beşiktaş'ta devre arasında bu bölgeye takviye yapılması planlanıyor.

Haberin Devamı

BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER

Sol beke takviye yapılacak

30 yaşındaki futbolcunun bu sezon sakatlıklar nedeniyle 6 maçı kaçırması, yedeği olan Umut Meraş'ın ise geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalması nedeniyle sol bek arayışında bulunan Beşiktaş için İspanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Beşiktaş transfere hız verdi Almanyadan sol bek

Kartal için Berkay Yılmaz iddiası

Marca'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Freiburg'un 19 yaş altı takımında forma giyen Berkay Yılmaz'ın peşine düştü. Siyah beyazlıların genç sol bek için ocak ayında güçlü bir hamle yapma hazırlığında olduğu kaydedildi.

Beşiktaş transfere hız verdi Almanyadan sol bek

Montella'nın da dikkatini çekti

18 yaşındaki futbolcunun Türkiye U19 Milli Takımı'ndaki performansıyla Vincenzo Montella'nın da dikkatini çektiği ifade edilirken, genç sol bek ile Beşiktaş'ın yanı sıra PSV Eindhoven, Eintracht Frankfurt ve Real Betis'in de ilgilendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Sözleşmesi 2025'te bitiyor

Freiburg ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Berkay Yılmaz, bu sezon 6 maça 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Genç futbolcu Türkiye U19 formasını da 5 kez terletti.

Beşiktaş transfere hız verdi Almanyadan sol bek

Hasan Arat açıklamıştı

Beşiktaş'ın çiceği burnunda başkanı Başkanı Hasan Arat, seçim sürecinde projelerine dair yaptığı açıklamada, özellikle Almanya'daki gurbetçi oyuncularla ilgili çalışmaları olduğunu açıklamıştı.

Beşiktaş transfere hız verdi Almanyadan sol bek

YORUM YAZ